nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Blacksnow – går den ekstra mil for kunderne

Udgivet af Louise Dohn den 26-10-14 21:49

Vinteren nærmer sig med hastige skridt!

Det lyder måske som en halvbrugt floskel, men den er god nok. Vi har sat urene en time tilbage og sneen falder allerede over Alpernes skiområder.

Derfor er det også ved at være tid til at gennemgå, om du har alt det nødvendige tøj og udstyr til årets skiferie. Men hvordan ved man, om man har sørget for det rigtige tøj og udstyr?

I forbindelse med, at jeg selv lige er gået igennem hele inventarlisten til årets første skiferie, tog jeg en snak med Christian Harboe, som til dagligt driver skibutikken 'Blacksnow'.

'Tillidsfulde' og ’super kundeservice’ er begreber, som går igen på Trustpilot. Men hvem er de så, de her drenge bag den tillidsfulde og populære forretning? Og hvilke gode råd kan de give dig som læser?

Det satte jeg mig for at finde ud af...

Jeg har skrevet dette indlæg fordi jeg oprigtigt synes, at blacksnow.dk kan tilbyde noget relevant for dig som læser og skier/snowboarder og fordi jeg selv har gode erfaringer med dem.Christian Harbøe, administrerende direktør af Blacksnow.dk, har gennemlæst og godkendt denne artikel, men hverken jeg eller Nortlander Ski-Tours A/S har modtaget en krone for dette indlæg fra blacksnow.dk – de har dog sponsoreret præmier til en konkurrence og de arrangerer et event for vores gæster i Alperne.Jeg vil gerne understrege, at du selvfølgelig ikke skal føle dig forpligtet til at bruge dem, men læs hele dette blogindlæg som inspiration og vidensdeling.

Vi tager et kig ind bag kulissen og har fået en snak med den administrerende direktør Christian Harboe som deler gode råd til ting, som du Christian Harboe, administrerende direktør af Blacksnow.skal være opmærksom på når du køber nyt skiudstyr, samt en forklaring på hvorfor Blacksnow ikke er som andre skibutikker.

Christian Harboe er administrerende direktør og hans hovedansvarsområder ligger i at sørge for, at driften og at kundeservice spiller 100 %.

Derudover er han også involveret i nyhedsbrevet, sociale medier og indkøb af nye varer.

Men hvad er det helt præcist Blacksnow er?

Blacksnow sælger det bedste ski- og snowboardudstyr på markedet.

Vi udvælger vores brands med hård hånd og fører udelukkende gear, som vi selv vil bruge på ski og snowboard.

Det er vigtigt for os, at vores kunder kan stole på, at udstyret er 100 % i orden, så de kan koncentrere sig om alt det sjove på deres skiferie.

Blacksnow's shop

Hvordan startede I?

Var det en drøm helt tilbage fra barndommen? Var der en stor forkromet forretningsplan fra start af? Hvordan og hvornår så Blacksnow dagens lys?

For os har det altid været passionen, der har været drivkraften!

Vi startede i sommeren 2011. Jeg fik ideen til butikken efter at have startet et ”ski community” (Freeskiing) vinteren forinden sammen med Martin Schøber.

Jeg samlede nogle gode venner og så var Blacksnow født.

Den første sæson havde vi lager i mit lille kælderrum, og jeg pakkede alt oppe i min egen lejlighed. Var kunden tæt på cyklede jeg ud med pakken og leverede ved døren (Det er faktisk stadig noget vi gør).

Vi havde ingen erfaring med at drive en butik, så der har været masser af learning-by-doing og fejl på vejen.

Hvilket udstyr bruger du selv?

Man skal aldrig gå ned på gear, og det gør Christian Harboe bestemt heller ikke!

Jeg er tidligere freestyler, men fokuserer nu mere på offpiste og pudder når jeg er afsted. Jeg holder dog fast i en vis twintip-følelse og kører på Armada JJ, som er nem og ekstremt sjovt at køre på.

På fødderne har jeg et par komfortable Full Tilt Konflict-støvler. Jeg holder fast i det baggy-look med Armada Harlaut Insulated Jacket og et par CLWR Pants.

På hovedet har jeg en POC Receptor BUG og de nye Oakley Flightdeck-goggles. For ikke at glemme mit POC rygskjold og lavineudstyret, som altid ligger klar i min ABS rygsæk.

Har du tre gode råd til køb af udstyr?

Hvad skal man være opmærksom på når man køber skiudstyr?

Jeg vil altid anbefale at købe efter dit brug. Gør op med dig selv, hvad din primære interesse er, og hvor du hovedsageligt kommer til at stå henne, om det er piste, park eller pudder.

Vælg da de ski eller det snowboard, som passer bedst muligt til dit brug.

Det bliver meget sjovere på den måde. Med de rigtige ski eller snowboard får du længere og bedre dage på ski / snowboard. Man skal udnytte dagene på skiferie bedst muligt.

Martin fra Blacksnow har lavet en komplet guide til ski, som du kan læse her.

Martin tager afsted på sin 6. sæson i St. Anton og har derfor en rigtig god idé om hvad du bør kigge efter, når du ønsker at købe ski.

Hvis man skulle købe tre ting inden skiferien - hvilke tre er så et must?

Her vil jeg foreslå tre ting, som absolut essentielle for at du kan få den bedste og sikreste skiferie overhovedet. De tre ting er en hjelm, et par gode handsker og goggles.

Hjelmen kan være en POC Receptor BUG, som med høj sikkerhed og et komfortabelt fit, er en vinder for enhver.

POC er svensk kvalitet, når det er bedst. Det simple skandinaviske design matcher det meste ski- og snowboardtøj. En hjelm er et must for enhver på skiferie.

Når det kommer til handsker, så er der ingen over eller ved siden af Hestra, som uden tvivl laver verdens bedste handsker.

Deres klassiker Hestra Army Leather 3-finger glove kombinerer varmen fra luffer med fingerfærdigheden fra almindelige handsker. Det er kvalitet uden lige.

Jeg kender folk der har haft deres Hestra handsker i mere end et årti. Undgå kolde fingre, og få længere dage på ski.

Vejret i bjergene er omskifteligt, med et par gode goggles sikrer du dig de bedst mulige betingelser for altid at se terrænet klart og tydeligt.

Et par oversized Oakley Canopy med den nye Prizm linse kombinerer stil med funktionalitet.

Prizm linsen giver et bedre udsyn i et bredt spektre af lys- og vejrforhold. De oversized goggles passer godt med din hjelm og givet et stilet look.

Hvad kan I gøre for de passionerede skiers og snowboarders, som andre ikke kan?

Der findes et utal af webshops og forhandlere, der gerne vil sælge ski- og snowboardudstyr, men hos Blacksnow er kunden i fokus og at yde ekstra og god service er ikke noget, der bliver tænkt over – dét er et must og helt naturligt.

Vi går dét ekstra skridt for alle vores kunder. Vi leverer gratis, vi har gratis returret og jeg står altid klar med gode råd og personlig erfaring, hvis du ringer ind.

Vi lever for at give folk en god oplevelse på skiferien!

Vi holder fokus på det som vi er gode til; kvalitets ski- og snowboardudstyr fra førende brands indenfor freeskiing og snowboarding.

Hvilket også bliver understøttet af, at de garanterer svar på mail indenfor 12 timer og at du altid kan ringe til Christian mellem 10 – 18 (og ja, der står ikke noget om hverdage eller weekender).

Hvad skal læseren af dette interview huske jer for?

At vi går den ekstra mil for alle vores kunder.

Med disse ord afsluttes interviewet og der hersker ingen tvivl om, at sætter man pris på god service, personlig rådgivning, passion og er på jagt efter nyt udstyr til skiferien, så kan man med god samvittighed tage et smut forbi deres webshop eller fysiske butik, som ligger i København.

Louise Dohn
Marketing & Community Manager

Læs flere artikler om skiudstyr

 

Kategorier: Interview

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg