nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Forretningsrejsernes Renæssance

Udgivet af Frederik Juul Leth-Sørensen den 14-05-18 15:50

Nortlander satser på nyt marked

Hvad ville du sige, hvis jeg fortalte dig, at du kunne bytte computer og hverdagsstress på kontoret ud med ski i frisk puddersne, konference i fantastiske omgivelser og teambuilding i Alperne?

bubis2

Sidder du allerede og nikker?

Perfekt. Vi udvider nemlig vores marked i år...

I de senere år har rejsebranchens skræddersyede forretningsrejser fået noget af en renæssance. En skræddersyet forretningsrejse sparer tid for din virksomhed og øger samtidig trygheden på flere punkter.

Rejser har alle dage været en nøgle til ny inspiration og viden og et godt værktøj til at udbygge og udvikle sociale relationer.

Det gælder ikke kun privat men også professionelt. Det er her, Nortlander kommer ind i billedet.

Gode løsninger, der passer dine behov

Nortlander har over 26 års erfaring med at arrangere firmaskirejser og har været med til at sammensætte over 1.000 events rundt omkring i Alperne.

Af samme grund udvider vi vores marked og satser ovenud stort på firmaskiferier i den kommende sæson.

Vi har derfor, som noget helt nyt, valt at oprette en særskilt afdeling, der kun varetager firmaskiferier. På den måde vil vi være med til at sikre, at virksomhedsskiferien bliver en succes fra start til slut.

Læring, udvikling og sammenhold er grundstenene i en virksomhed, og i den sammenhæng er firmarejser et godt redskab til at udvikle kompetencer og læring. 

Hop over på siden her, og læs mere om Nortlanders firmaskiferier

Nye tendenser

En stigende efterspørgsel på firmarejser gør, at ledernes og medarbejdernes krav til faciliteter, det faglige indhold og destination, i den grad er blevet hævet.

Konferencer skal ikke længere blot foregå i mødelokaler. Virksomhederne ønsker, at medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnere skal på en rejse sammen, hvor de kan tage både faglige og kulturelle oplevelser med hjem.   

NYHED - Hotel Marietta Marietta_BLOG

For at din firmaskiferie rigtig kan blive en succes, er indkvarteringen essentiel og helt afgørende.

Beliggenheden skal være i top, servicen skal være god, der skal være adgang til gode konference- og mødelokaler og så skal der ikke mindst være mulighed for at stå på og ski og hygge sig med sine kolleger.

Vores nyeste skud på stammen, Hotel Marietta, er derfor et godt bud til din næste firma skiferie.

Det er 4-stjernet, det ligger i Obertauern og så har det ALT, hvad du skal bruge på en firmaskiferie. Og det gælder både for den lille virksomhed på 10 personer og den store på 400+.

Se det fede hotel her!

Fristet?

Så kan du enten give mig et kald på 70 10 50 95 eller læse mere lige her

Bedste hilsener
Tobias Bruun, skientusiast siden 1991
Nortlander Ski-Tours

Kategorier: Firmarejser

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg