nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Ischgl - Skiløb og mere til

Udgivet af Michael Kahr Jørgensen den 18-06-20 09:00

Af: Guiderne i Ischgl - Sæson 2018/2019 

Som en af Alpernes bedste perler, ligger Ischgl gemt i den fantastiske dal, Paznauntal i Tyrol i Østrig.

Netop på grund af byens bankende afterski, livlige byliv og fantastiske pister er Ischgl blomstrende for alle skientusiaster fra hele Skandinavien.

Her møder du fantastisk natur og et pulserende byliv på samme tid, og på en måde, der ikke findes andre steder i Alperne. Der er hovedsageligt tre grunde til at vi synes, at Ischgl er Alpernes Paradis.

Velkommen-til-Ischgl

Skiområdet

Med 239 km pister kan Ischgl byde på lidt af alting. Pisterne er hovedsageligt røde, men blandt vore favoritter er både blå og sorte pister også med i samlingen. Liftsystemet i Ischgl er et af de mest sofistikerede i verden, og det betyder at ventetiderne ved lifterne er blandt de korteste.

Til forskel fra andre østrigske skiområder kan Silvretta Arena byde på dejlige, velpræparerede pister, der sjældent bliver puklede eller isede.

Blandt guidernes blå favoritter er det nummer 11 og 21. Samtidig elsker vi de røde nummer 7 og nedfarten (nummer 80) til den schweiziske by Samnaun. Blandt de mange sorte pister er nogle af de bedste nummer 21 og den sorte del af pist nummer 1.

Disse pister er blot få ud af rigtig mange fantastiske pister i området.

Se skiferien til Ischgl her

Ischgl_konkurrence_SLUT

Afterski

Man kan ikke snakke om Ischgl uden at komme omkring afterski. Lige meget om man er til storslået luksus, små hyggelige traditioner eller noget helt tredje, kan en af de 17 forskellige afterskibarer altid love en fest for alle pengene.

Festen starter normalt kl. 15:00, så du kan komme direkte fra pisten og nyde den velfortjente kolde øl. De fleste steder ligger ved pisternes udmundinger nede i byen, så man behøver aldrig at gå mere end 100 meter for at finde festen.

Kitzloch

Her holder vi guider til næsten hver dag, og vi er altid klar til at mødes over en øl eller to. Kitzloch byder på klassisk afterski i verdensklasse. Du kan være sikker på, at DJ Boris spiller afterski-hitsange hele dagen, der får hele stedet til at synge i kor. Stedet er spækket med traditioner, dans og diverse udklædninger, så det er helt sikkert et besøg værd. Kitzloch har også et tilhørende køkken, der fra kl. 19:00 forvandler baren til en hyggelig restaurant, hvor blandt andet deres spareribs er helt fantastiske.

Kuhstall

Som fanebærer for den østrigske afterski-kultur står Kuhstall på sin sagnomspundne førsteplads. Her er der altid gang i festen, og du kan være sikker på, at stedet er fyldt til randen med festglade skiløbere af alle typer og nationaliteter. Kuhstall serverer alt til den tørre hals hele dagen, og hen ad aftenen skifter de DJ, hvor festen går fra afterski til den almindelige diskoteksfest. Her er altid gang i den, og det er helt klart også besøget værd.

Trofana Alm

Måske Ischgls største fest befinder sig altid på Trofana Alm. Lige meget om man befinder sig på stueetagens dansegulv eller på den åbne overetage, så er der altid gang i den. Trofana byder på den klassiske afterski i et større format end nogen andre steder, og når man står blandt de flere hundrede gæster til fælles afterski-dans, mærker man virkelig festens energi og styrke.

Se skiferien til Ischgl her

et-relativt-sobert-billede-fra-nattelivet-i-ischgl

Paznauner Thaya

Som den eneste afterski-bar oppe i pisteområdet, kan Paznauner Thaya altid sørge for den helt store fest. Med to store terrasser og et kæmpestort danseområde er der altid plads til en fest, der ikke minder om nogen anden. Iført skistøvler og solbriller danser hundredvis af mennesker foran det store DJ-tårn, og nyder de dejlige omgivelser oppe i sneen. Her åbner de allerede kl. 14:00 og kører hårdt på i to timer, før turen går ned mod byen.

Champagnehütte

Ved siden af Trofana Alm ligger den mere luksuriøse Champagnehütte. Her er der mindst lige så meget energi, og flaskerne flyder altid hen over baren. Her kan de altid sikre en fest i verdensklasse.

Hotel Sylvia

Hvis du rejser til Ischgl er et ophold på det fantastiske Hotel Sylvia hele besøget værd. Her finder du service i topklasse i alle former. Det skandinaviske hotelpersonale sørger til hver en tid for, at dit ophold er af samme klasse som resten af den luksuriøse by.

På samme tid sørger de garvede kokke for at treretters-aftensmaden altid er i top. Da Hotel Sylvia er et af vores mange klubhoteller rundt omkring i Alperne, sørger vi også for at guiderne altid er at finde på hotellet.

Se mere om Hotel Sylvia her.

Hotel_Sylvia_Ischgl

Hotel Sylvia har en fantastisk beliggenhed blot få minutters gang fra den største hovedlift samt den store Intersportudlejning. Indkøbsmuligheder ligger endnu tættere på, og bylivet er lige om hjørnet. Denne beliggenhed danner grundlag for en fantastisk ferie, og det kan bestemt mærkes, når man bor på hotellet. 

Er du klar til Ischgls skiløb og enestående byliv?

Se skiferien til Ischgl her

 

Kategorier: Ischgl, Østrig, Restauranter, Afterski, Anbefalinger, Guider, Nortlander, Tips fra guider

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg