nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

St. Anton - Mere end skiløb

Udgivet af Michael Kahr Jørgensen den 01-12-19 09:01

Af: Guiderne i St. Anton - Sæson 2018/2019 

Alle der har været i St. Anton ved at byen har meget at byde på. Det fandt vi guider også hurtigt ud af, og derfor har vi lavet ”guidernes guide” til St. Anton.

Sankt_Anton_-_Everyone_is_Miserable

Spisestederne

Et af de områder hvor St. Anton ligger i spidsen er helt klart bylivet og restauranterne, der følger med dette. Så i anledningen af dette har vi lavet en liste over vores favorit-restauranter som er et ”must” at gå til på sin ferie i St. Anton.

På Bobo’s kan de tilbyde et væld af mexicanske lækkerier som quesadillas og burritos, men også byens bedste spareribs. Lige ved siden af Bobo´s har vi Dorfstubn, her kan man få en rigtig autentisk østrigsk oplevelse med schnitzel og alt der hører til. Hvis man lyster lidt finere mad, kan man gå til M3 Hazienda. Her har de nemlig fine dining og et væld af skønne cocktails.

Dette er ikke det eneste St. Anton har at byde på, man kan næste komme hele verden rundt. Gå til Bodega, hvor kan man opleve rigtig autentisk spansk tapas og vin, eller tag et smut til Italien via Anthony´s. Her har de nemlig helt formidable pastaretter samt pizza. Hvis man har lyst til at spendere lidt flere penge, kan man også tage forbi Argentina på Al Fuego, hvor de har bøffer der er af anden verden.

Sankt_Anton_-_No_X-mas-1

Forkælelse med wellness

Mad er ikke det eneste St. Anton har at byde på. Efter en lang dag på ski, hvad har man så brug for? Det kan vi fortælle dig – Arlberg Well, en spa-oplevelse uden lige.

Her kan i få en massage der virkeligt sætter gang i blodcirkulationen og får gang i de godt brugte ben igen. Efter din massage kan man søge til saunaen, hvor man kan få åbnet op for sine porer og slippe af med alle de affaldsstoffer, der har samlet sig i kroppen.

Østrigsk afterski

Vi kan ikke snakke om St. Anton uden af runde afterski. Her i byen har vi nemlig afterski i verdensklasse. Hvis du er til livemusik, om det så er rock’n’roll eller en god omgang disco så har Heustadl det hele.

Er du mere til de gamle klassikere fra 80’erne og 90’erne er det på Krazy Kanguruh, det sker. Her er der mulighed for at sidde og nyde en kold øl i solen på deres lækre terrasse og på de snefyldte dage er der mulighed for at rykke indenfor. På Krazy Kanguruh er der også mulighed for at få lidt mad i maven, her finder vi nemlig guidernes favorit: “Mario Matt” burgeren! Saftig bøf, perfekt stegt spejlæg og sprøde fritter.

afterski-stanton

Når vi snakker afterski kan vi ikke undgå Mooserwirt - det mest kendte afterskisted i St. Anton. Moosewirt er det sted i Østrig der sælger flest øl på årligt. Her bliver det autentiske østrigske afterski virkelig repræsenteret, og der er rig mulighed for at få en svingom til en ægte østrigsk slager. Om det er øl eller Aperol du lyster, så har Mooserwirt det hele. 

Føler du dig inspireret til en skiferie til St. Anton? 

Find din skiferie til St. Anton

Kategorier: Østrig, Restauranter, St. Anton, Afterski, Anbefalinger, Guider, Wellness, Nortlander, Tips fra guider

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg