nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Cervinia - Guidernes tips til mere end skiløb

Udgivet af Michael Kahr Jørgensen den 20-01-20 13:42

Den lille italienske perle Cervinia byder ikke kun på fantastisk skiløb, men også fantastiske oplevelser, for alle, der sætter guldkant på din ferie!

Nortlanders guider tilbringer en hel sæson på destinationerne, og de er derfor de bedste at spørge, hvis man vil have inspiration til det bedste sted at stå på ski, hvor man spiser godt eller hvis man er på udkig en oplevelse ud over skiløbet. Læs med her og lad guiderne i Cervinia vise dig, hvor du får noget mere end skiløbet.

Af: Guiderne i Cervinia - Sæson 2018/2019 

Velkommen-til-cervinia

Hovedgaden i Cervinia i Italien vrimler med hyggelige restauranter og cocktailbarer, der passer perfekt til den madinteresserede eller til dem, som gerne vil sippe en drink efter en lang dag på bjerget. Foruden skiløb kan du også opleve andre fartfyldte aktiviteter som paraglidning og hundeslæde.

Et skjult guldkorn er Samovar, som uden tvivl er en af de fineste barer og tesaloner i Cervinia. Der kan du få både en eftermiddagste eller –kaffe og en luksuriøs drink. På Samovar serverer det fantastiske personale dejlige drikkevarer i et dejligt og hyggeligt miljø.

Se skiferien til Cervinia her

Cervinia_collage

Lokal mad og vin i Cervinia

Længere oppe ad hovedgaden findes Jour Et Nuit, som er et hul i væggen, der byder på lokale vine og mad fra Aosta-dalen. Der er I velkommen til vinsmagning eller rettere sagt vindrikning, som den passionerede ejer Luca, skulle beskrive det. I bliver ikke budt på flere velsmagende vine, uden at I også kommer til at høre nogle af Lucas charmerende historier og tips omkring vinene.

Den moderne restaurant Un Mare du Neve er en skjult perle, som ligger afsides oppe langt oppe ad hovedgaden. Restauranten byder på unik mad der er i sæson. Menuen er med hovedfokus på vegetariske retter og fisk. Kokken præsenterer kreative serveringer og serverer nye sjove smagskombinationer.

Se skiferien til Cervinia her

Afterski i Cervinia

Efter en dag på ski forventes selvfølgelig afterski. I siden af Piste 3 på vej ned mod byen kommer du kørende, og begynder at høre musik og du kan skimte en pool. Afterski på The Bar tilhørende det fine Hotel Principe delle Nevi vil du ikke gå glip af.

I kan tage en Aperol Spritz på terrassen inden solen går ned og gå sidenhen ind og tag en dans omkring baren. Hvis I bor på hotellet, har I desuden adgang til den luksuriøse spa, hvor I blandt andet kan bade ude blandt bjergene.

På niveau med The Bar ligger en hyggelig lille restaurant bygget i træ med en charmerende udeservering. La Bricole har både en stilfuld indretning og mad! Med deres generøse menu og flotte anretninger bliver I ikke skuffede.

Se skiferien til Cervinia her

cervinia

Paragliding og hundeslæde i Cervinia

For jer der er eventyrlystne findes, er der mulighed for at opleve et utroligt adreanalinkick som I aldrig glemmer. Nemlig tandemparaglidning med erfarne instruktører, der tager jer med op at flyve mellem bjergene i Cervinia. Hvis I kigger op mens I er på pisterne, vil I kunne se flere paraglidere over pisterne.

Hvis I har lyst til at køre hundeslæde, kan det også lade sig gøre i Cervinia. I byen har både børn og voksne mulighed for at komme ud at køre med hundeslæderne. Det er kun 5 minutters gågang fra hovedstaden. Lær selv at køre slæden eller bliv spændt godt fast og kør en hyggelig tur gennem det flotte snedækkede landskab.

I Cervinia finder I hermed mere end blot fabelagtigt skiløb.

Book din skirejse til Cervinia nu!

Se skiferien til Cervinia her

Kategorier: Cervinia, Italien, Restauranter, Afterski, Guider, Wellness, Tips fra guider, Guldkant

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg