nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Passo Tonale - Guidernes tips til skiløb og mere til

Udgivet af Michael Kahr Jørgensen den 30-10-19 11:39

Forestil dig dette: Du er i gang med at bestille din skiferie og du vil gerne et luksuriøst sted hen med fantastiske pister og gerne lidt op i højderne. Du klikker ind på Passo Tonale i Italien.

Du ser billeder og videoer derfra, pisterne er helt nypræparerede fra morgenstunden af. Du hører lyden fra en video af en guide der kører ned ad en perfekt præpareret pist om morgenen. Den mest fantastiske og helt rigtige lyd fra nyfalden sne.

Du ser udsigten udover bjerget fra pisterne og du tænker: “Jeg vil bare afsted nu!”

Af: Guiderne i Passo Tonale - Sæson 2018/2019 

Velkommen-til-passo-tonale

Gletscher og smukt skiløb

Du klikker videre. Der kommer billeder fra Presena-gletscheren. Hele 3.016 meter kommer man op over havoverfladen.

Du ser udsigten over alle bjergene, og får helt lyst til bare at tage afsted nu og afsted helt op på toppen af den længste pist der findes i Adamello Ski-området, nemlig gletscheren.

Hvis du kører fra toppen af gletscheren og helt ned til Ponte di Legno området, får du hele 10 kilometer i benene, og det kan virkelig mærkes bagefter, men på en rigtig fed måde.

Find din skiferie til Passo Tonale her

nyfalden-sne-i-passo-tonale1

Smag på den lokale vin hos Stefano

Efter en fantastisk dag på ski i hele området er du helt udmattet i kroppen, men på den helt rigtige måde. Der er ikke noget, man bedre kunne tænke sig til end en aften med et rigtig godt glas vin. Det kan man få på et af de største hoteller i Passo Tonale, nemlig Delle Alpi, hvor man bliver ført ned i hotellets vinkælder.

Forestil dig du nyder et glas rødvin fra selve området Trentino, alt imens Stefano, hotellets ejer, står og fortæller dig om, hvordan han fandt frem til vinen og fragtede den hjem til hotellet. Herefter skulle du smage på den og få løftet dine smagssanser til et helt nyt niveau med noget ægte italiensk pølse og ost.

Og ikke mindst skulle du nyde det hele sammen med din familie eller venner i den mest autentiske kælder fyldt med vine fra 17- og 1800-tallet.

Nyd cigaren

Når man nu er færdig med vinsmagningen, kan man tage ovenpå i Stefanos cigar-rum, hvor man kan smage på nogle af de mest eksklusive cigarer, man kan finde, og de har selvfølgelig den helt rigtige temperatur.

Alt imens du sidder og nyder cigaren, får du også serveret en rigtig italiensk Negroni, som passer helt perfekt til omgivelserne.

Efter, har du måske lyst til at slappe lidt af og nyde omgivelserne endnu mere.

wellness_1

Udendørs pool og lækker wellness

Du går op på værelset og klæder om til badetøj og går ned i wellnessområdet.

Du ser, der er en udendørs opvarmet dampende pool og går ud i den alt imens du kan sidde og nyde udsigten til bjergene i baggrunden, mens du sidder og nyder et dejligt glas Prosecco.

En helt igennem fantastisk og eksklusiv oplevelse vil du få i Passo Tonale, og du går derfor ind og bestiller en rejse dertil, efter at du har set, hvilke fantastiske omgivelser du kan tilbringe din skiferie i.

Er du klar til en skiferie til Passo Tonale?

Find din skiferie til Passo Tonale her

Kategorier: Italien, Passo Tonale, Restauranter, Gourmet, Guider, Wellness, Vinsmagning, Tips fra guider, guldkant

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg