nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Hvorfor er Nortlander "even better this year"?

Udgivet af Michael Jensen den 21-08-15 12:51

Nortlander har 3 nye destinationer, 140 nye indkvarteringsmuligheder, 3675 flere flysæder, 2 nye Nortlander hoteller, 3 nye specialture og 4 nye medarbejdere på kontoret til at hjælpe dig.

Så lad mig forklare lidt mere detaljeret hvad du kan forvente den kommende vinter.

Jeg tager løftet og betydningen bag vores motto "Even better this year" meget seriøst.

Hele teamet bag Nortlander har arbejdet ekstra hårdt denne sommer for at kunne opfylde dette løfte, (du troede vel ikke, at vi alle tog af sted på ferie over sommeren?).

Better Than Ever

Du kan forvente større og bedre produkter at vælge imellem, og dette er muligt, uden det indebærer nogen ekstra omkostning for dig.

3 nye destinationer i Frankrig og Østrig

Flaine og Valloire i Frankrig er to af vores nye destinationer i år sammen med Schladming i Østrig.

Her følger en kort beskrivelse af, hvad du kan forvente dig af vores nye destinationer.

Flaine (Frankrig) - en moderne skidestination, som er perfekt for familier

 • Præcis som i Avoriaz er det heller ikke her tilladt at køre bil i byen.
 • Al skiløb foregår tæt på indkvarteringen, hvilket gør, at der ikke er langt at gå med ski.
 • Det er ikke den mest charmerende destination i Alperne, da byen har et meget moderne udseende, men netop fordi, det er moderne, kan du være helt sikker på, at alt fungerer rigtigt godt uden problemer.
 • Området udgør en del af det fjerdestørste skiområde i Alperne, så jeg ser både skiklubber og erfarne skiløbere, der er vilde med denne destination.
 • Det er ikke en særlig velkendt destination for de skandinaviske skiløbere, så hvis du foretrækker ikke at være omringet af danskere og svenskere når du er på ferie, er dette en destination for dig.
 • Transporttiden fra Chambery lufthavn er under 2 timer.
 • De fleste indkvarteringsmuligheder der tilbydes har indendørs swimmingpool, som jeg ved er et stort hit for de yngste børn.

FlaineEn skiferie som passer til store såvel som små

Valloire (Frankrig) - en hyggelig og prisvenlig destination, som igen er perfekt for familier

 • En destination hvor prisen er overkommelig og standarden fransk, hvilket gør den meget populær hos børnefamilier.
 • Skiområdet er lidt mindre, hvilket gør det nemt at komme rundt og finde hinanden, hvis man rejser som en gruppe.
 • Det er en helårsdestination, hvilket gør, at der er mange venlige lokale, som bor der permanent, hvorimod destinationer som 'stort set' Val Thorens lukker ned over sommeren.
 • Transfertiden fra Grenoble er omkring 2 timer.
 • Byen er traditionel og hyggelig med en smuk kirke i byens centrum og mange gode prisvenlige lokale restauranter.

ValloireUdsigt over den smukke landsby Valloire

Schladming (Østrig) - god for familier og folk der er vilde med after-ski

 • Endnu en prisvenlig destination med restauranter som byder på høj kvalitet til overkommelige priser.
 • Byen er perfekt for familier, men har også kanon afterski på Huhenhaus Tenne, som er en treetagers bygning med forskellige events og arrangementer lige ved pisten og samtidig i centrum af byen.
 • Destinationen er hvert år vært for et World Cup Downhill arrangement, som finder sted i uge 4.
 • Byen har en utrolig hyggelig gangrute rundt i byens lille centrum.
 • Transfertiden fra Salzburg lufthavn er kun halvanden time.
 • Tager du til Schladming befinder du dig i det samme skiområde som Wagrain og Bad Gastein, men for at komme til de to destinationer, skal du bruge bil.
 • Vi har gode indkvarteringsmuligheder, også midt på pisten.

Worldcup SchladmingVil du være med på sidelinjen under VM i styrtløb næste år i Schladming?

Alle destinationer har guideservice denne sæson

De sidste par år har vi haft to typer destinationer, en med guideservice og en uden guideservice.

Hvis du tidligere har rejst til en destination med guideservice, har dette betydet, at vi har haft et guideteam boende på destinationen, som kunne hjælpe dig 24 timer i døgnet under hele din ferie.

Nortlander guideserviceDen kommende sæson har vi nu guider på alle vores destinationer.

Sidste år havde vi en klar tilbagemelding fra vores gæster, at de foretrak en destination med guideservice.

Selv om de betalte lidt mindre for en destination uden guideservice, var det ikke at have nogen på destinationen til at hjælpe dem et stort minus ved deres ferie.

Og der var heller ingen på destinationen til at vise dem rundt i skiterrænnet.

I år har vi derfor besluttet os for ikke længere, at tilbyde destinationer uden guideservice, og fra den kommende sæson har vi nu guider på alle vores destinationer.

Sidste år havde vi de bedste servicetal nogensinde

ServicetalVi beregner vores gæsters tilfredshedsniveau, hvor vi anvender noget, der hedder ”Net Promoter Score”.

Dette er et redskab, som tusinder af virksomheder verden over anvender.

For to år siden lå vores score på 25 for hele sæsonen, sidste år lå den på 31, hvilket må siges at være en væsentlig forbedring.

Disse tal siger nok ikke dig særlig meget, men for os siger det rigtig meget, blandt andet, at vi er på samme niveau som TripAdvisor og Sony.

Det er okay, men vores mål er at have den sammen score som Apple (72), så bare rolig, vi stopper ikke endnu.

For at dette skal kunne blive virkelighed, ansætter vi to nye medarbejdere på kontoret Mia og Kathrine, som skal forbedre, træne og coache vores guider og hotelpersonale for at give jer en endnu bedre service.

Hvis du ikke har rejst med Nortlander før, ved du måske ikke, at vi ikke ”bare” sælger dig en skiferie, sender dig en billet og ønsker dig god ferie.

Vi er der faktisk for dig og med dig hele vejen.

Hvis du har spørgsmål før, under eller efter din ferie, har du et nummer du kan ringe på, hvor du taler med en medarbejder, som ved, hvad han/hun snakker om og som personligt vil finde den bedste løsning til dig.

Flere hoteller at vælge imellem end nogensinde før

I år åbner vi op for to nye Nortlander hoteller et i Ischgl og endnu et i Montgenevre sammen med mere end 140 nye andre hoteller rundt omkring på vores 26 destinationer i Frankrig, Østrig og Italien.

Hvert år får vi rigtig god respons på vores egne hoteller, hvilket gør, at vi har stor fokus på at skabe endnu flere af disse.

Et af de nye hoteller i år er Hotel Sylvia, som er et 3+ stjernet hotel på den altid populære destination Ischgl i Østrig.

Chalet Etolies des Neiges, er vore nye skud på stammen i Montgenevre i Frankrig, det er et hyggeligt chalet som er perfekt placeret i midten af Montgenevre by, og prikken over i’et er selvfølgelig den indendørs swimmingpool.

Nortlander Hotel Sylvia

Bo få minutter fra liften og pisterne på Nortlanders nye hotel - Hotel Sylvia - i Ischgl

Flere muligheder at vælge imellem end nogensinde før

Sammen med vores eget hotel Sylvia i Ischgl finder du også:

I år går vi ”all in” på det vi kalder specialture

Vi har modtaget utrolig stor tilbagemelding på vores specialture sidste år. Især vores vanvittig populære Gourmet Tur som var udsolgt på bare 2,5 minutter.

Nortlander Specialture

Nortlander Specialture™ 2015/16 - Til skiløbere og boardere (DIG), der ønsker at opleve en helt speciel skiferie til en rimelig pris.

Her har du det fulde menukort over vinterens specialture:

 • En endnu bedre Gourmet Skitur end sidste år.
 • Powder Week i St. Anton (turen er i selskab med den danske Free Ride mester (2013) Martin Schøber og inkluderer erfarne og lokale bjergguider.
 • Top Of Mountain Koncert i Ischgl, det er ikke hvem som helst, der optræder her: Tidligere har navne som Robbie Williams, Elton John, Sting, Roxette og Alicia Keys lukket og slukket skisæsonen i Ischgl.
 • Snowcamp i Sölden - salget af denne tur, hvor du får 5 dage med fokus på skiløb, mad og socialt samvær med andre ski-entusiaster, er allerede skudt i gang (og har pt. 250 tilmeldte).
 • 1 Uge / 2 Destinationer - det her er en skiferie til dig, hvis du er MEGA skientusiast. Val Thorens og Val d’Isere på bare én uge. "Ski hard or go home" er mottoet for denne tur.
 • Jule-Skiferie for Børnefamilier - Vores familietur er tilbage med endnu flere fordele for dine børn (f.eks. børnepasning om formiddagen, juletræsfest med julemand og gaver og "movie night" med slik og popcorn.

Hvis du kunne tænke dig at få lidt mere info om hver af turene ovenover, så bør du tage et smut forbi denne side, hvor du bliver lidt klogere på hver tur.

Endnu mere transport til og fra Alperne i år

Sidste år kunne du og din familie eller gruppe vælge mellem 14.721 flysæder til franske, østrigske og italienske lufthave, som alle er placeret så tæt på din destination som muligt.

I år har du endnu flere muligheder:

 • 18.396 flysæder total (en stigning på 25% ekstra sæder)
 • En ny rute til Verona hvor kun gæster til populære Canazei flyver til, dette betyder, at din transferbus ikke skal vente på andre destinationer før I kører fra lufthavnen.
 • En ny rute fra Billund til Salzburg fra uge 3 til uge 10, hvilket betyder, at du kan komme til Bad Gastein, Schladming, Saalbach, Wagrain og Zell am See hurtigere.
 • Muligheden for at rejse i en komfortabel bus til vores franske destinationer er også en mulighed, hvis dit budget er lidt mindre og du ikke vil bøvle med at køre selv.

Kort fortalt

Jeg håber, at du kan se de mange flere muligheder, du har at vælge imellem i år.

Nye destinationer, nye rejsemuligheder, nye mennesker at snakke med, når du ringer til vores kontor (tlf. 70501095) og mange flere splinter nye produkter, hvis du leder efter noget lidt mere specielt.

Hvis du har spørgsmål eller andre gode idéer, du gerne vil dele med os, er du mere end velkommen til at dele dem i kommentarfeltet nedenfor.

Michael Jensen, Direktør
Nortlander Ski-Tours

Kategorier: Schladming, Østrig, Nortlander

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

  Nyeste blogindlæg