nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

10 Instagram-profiler du vil elske, hvis du elsker skiløb

Udgivet af Mathias Myrrhøj den 24-11-14 15:21

Går du også rundt og tripper for at få ski eller snowboard under fødderne igen? Er du også afhængig af de fantastiske oplevelser du får, når du har dit yndlingsvåben på fødderne, og de hvide områder spreder sig uendeligt ud i horisonten?

Hvis du også har svært ved at undvære vinteren, jamen, så er her 10 Instagram-profiler, du bliver nødt til følge! De kan helt sikkert hjælpe med at stille din ”sukkertrang" og måske endda inspirere dig til planlægningen af næste skiferie!

1 - @NimbusIndpndnt

Filmselskabet Nimbus Independent blev grundlagt i 2007 af nogle af de største inden for skisporten, nemlig Eric Pollard og Chris Benchetler mv. Deres mission er at vise dig deres hverdag og deres rejser - på godt og ondt.

 

En route, just pulled off the skins.

A photo posted by @nimbusindpndnt on

Nimbus Independent er bl.a. kendt for deres webisodes, som du kan finde på deres Vimeo-profil. De har en serie, der hedder RAW, som helt sikkert er værd at se, samt deres nyeste feature ”COORDINATES”. Følg dem på Instagram, hvis du vil med på eventyr. Go follow!

2 - @chrisbenchetler

Når nu jeg lige har nævnt Chris Benchetler i forrige afsnit, jamen, så fortsætter vi da med ham, som nr. 2 på listen over de 10 Instagram-profiler, du bliver nødt til at følge! Du vil ikke fortryde det ét eneste sekund!

Chris Benchetler er en af Atomics topatleter, manden bag skien af samme navn, og er uden tvivl en af de vildeste på bjerget. Hvorfor pokker skulle du følge ham, tænker du måske? Kan du lide billeder af det vildeste pudder og tricks fra store backcountry kickers, så… Go follow!

3 - @sethmorrison36

Seth Morrison er en af skiverdenens største legender, og helt sikkert en du bliver nødt til at følge på Instagram. Han står bag nogle af de mest progressive powder ski fra K2, så der er stor chance for, at du har hørt om ham.

 

Today was a good day! A photo posted by Seth Morrison (@sethmorrison36) on

Seths profil er fyldt med billeder af de smukkeste bjergkæder og heftigste nedture mellem træer og klipper. Hvis du mangler en ”stoke-factor”, så finder du den her... Kan du lide puddersne og masser af fart? Go follow!

4 - @protectourwinters

En anden meget vigtig profil for mit vedkommende er @protectourwinters, en non-profit organisation, der på baggrund af vintersportssamfundet støtter op om kampen mod klimaændringer. De lægger alt fra hyggelige billeder op af de små på bakkerne til de store tricks.

'Protect Our Winters' er værd at følge, hvis din kærlighed for vintersport er stor, du vil se alt det smukke vinteren kan tilbyde, mens du samtidig kan støtte en god sag. Go follow!

5 - @newschoolersdotcom

Newschoolers er et af skiverdenens største online communities, og det er her, at du kan finde den nyeste information, nyheder om hvad der foregår rundt omkring i freestyle/freeride skiverdenen, samt deltage i samtalerne i forummerne. Du kan også få dit eget billede på deres profil, hvis du tagger #nsPOTD, og de udvælger dit billede. Newschoolers tjekker jævnligt og lægger deres favoritter op.

Her får du altså alt det nye om udstyr, skiere, og alt hvad der har med denne vidunderlige verden at gøre. Go follow!

6 – @jake_blauvelt

Jake Blauvelt er en af de mest talentfulde snowboardere lige nu. Han har en stil, der får det til at se ekstra nemt ud, hvilket gør hans billeder på Instagram til en fornøjelse at se på. Du behøver dog ikke være fan af Jake for at kunne følge hans Instagram-profil, for du er her garanteret stemning året rundt uanset årstid!

 

There's something so satisfying about a simple slash. #regram #SnowboardingForMe @oakleysnowboarding photo: @jeffcurtes A photo posted by Jake Blauvelt (@jake_blauvelt) on

Hvis du ikke kan få nok, ligger Jakes nyeste film ”Naturally” på Netflix, så alt du skal gøre er at søge. Go follow!

7 -  @snowboardermag

Snowboarder Magazine er et af de største snowboardmagasiner i Nordamerika. De poster ofte, de leverer altid topmateriale, og du kan få tonsvis af informationer om nye produkter.

Tag @snowboardermag og med #snowboardermag, og så vælger de måske at dele dit billede! Go follow!

8 – @twsnow

Transworld SNOWboarding er endnu et af Nordamerikas største magasiner. @TWsnow er en Instagram-profil, hvor der lægges billeder op fra alle deres fotografer, editorer, etc. og profilen er bestemt et kig værd. Transworld leverer ALTID billeder, der med garanti vil få dit adrenalin til at pumpe.

Men ikke nok med at deres profil er fyldt med lækre billeder, så er den også fyldt med lækkerier i form af de nyeste produkter og konkurrencer! Følg dem, hvis du har sne på hjernen. Go follow!

9 – @tetongravity

Teton Gravity Research startede i 1995, da 4 kammerater skrabede deres krøllede pengesedler sammen, de havde tjent som heli-guider og fiskere, for at købe deres første videokamera. Nu er de ikke bare med til at dokumentere skisportens udviklingen, de presser den også. Har du ikke set noget de har produceret, så skylder du helt sikkert dig selv at tjekke det ud!

Et godt bud ville være deres nyeste film: Almost Ablaze, som er at finde på iTunes! Go follow!

10 – @powdermagazine

Powder Magazine er det største ski-magasin i hele Nordamerika og er kendt for deres eminente artikler med de smukkeste billeder, der giver enhver lyst til at komme ud på skiene igen. Deres profil er intet mindre end fantastisk, og jeg mangler ord, der kan beskrive det.

10½ - @nortlander

Få direkte rapporteringer fra Alperne og de billeder fra de lækreste pister ved at følge os (@nortlander) på Instagram.

 

Sjov med gæsterne til fælles skiløb i Flachau! #Wagrain#Sol#Nortlander#Lovemyjob#Bjergene#Skiing A photo posted by Nortlander Ski Tours (@nortlander) on

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg