nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

En nytårsaften i Tignes du sent vil glemme

Udgivet af Pernille Bengtson den 18-05-15 11:45

Der er mange forskellige måder at fejre nytår på...

Nogle nyder en stille aften i selskab med sin udkårne eller i festligt selskab med gode venner eller veninder...
Andre hopper bedst ind i det nye år med deres familie.

Uanset med hvem og hvordan du bedst kan lide at fejre nytår, kan vi varmt anbefale, at du starter det nye år på 2100 meters højde i Tignes.

En nytårsaften kan fejres på mange måder, og her får du vores bud på, hvordan du kan afslutte året, og komme bedst ind i det nye år i Tignes.

Skyd nytåret ind i Tignes - det bliver ikke bedre!

Normalt bruger mange nytårsdagen på at handle det sidste ind, forberede middag eller stresse rundt for at nå alt inden de første gæster ankommer.

Men glem alt om stress og jag, for her i Tignes kan du priotere noget helt andet - nemlig noget af det vi elsker allermest: at stå på ski!

Start nytårsdag med en god omgang skiløb, rundt i Espace Killy, og glem ikke en tur på gletcheren Grand Motte.

På Grand Motte-gletcheren ligger Espace Killy og Tignes højste punkt på 3456 meter, og her finder du en fantastisk udsigt, du ikke finder mange andre steder.

I dagens anledning kan I medbringe lidt champagne til toppen, hvorfra I kan ønske hinanden godt nytår, inden I sammen suser ned af de fantastiske pister.

Efter en dag med dejligt skiløb kan du begynde at hoppe i en lidt mere festlig påklædning og sætte kursen mod en af Tignes mange gode restauranter.

Hvad end du er til franske specialiteter, store bøffer, eller noget helt andet, findes der mange muligheder i forskellige prislejre, så du kan få lige hvad du vil have på denne festlige dag.

Vil du vide mere om restauranterne, så kan du med god samvittighed jo lige læse vores blogindlæg "5 restauranter i Tignes der passer til alle priser og behov".

Hvis du ønsker fest og farver på nytårsaften, findes der også rig mulighed for dette.

På Loop bar i Le Lac, Tignes findes en festlig bar med live musik og højt humør. Her kan tiden efter middagen bruges inden klokken slår 24.00, eller indtil kl. 23.00, hvor det store show på snetorvet begynder.

I Tignes er hver en nytårsaften unik, og der findes altid et stort show, som du bør se, om du er i området.

I mange år har der været 'Fire Mix Party', som var et ekstraordinært show af fyrværkeri, der kunne slå rekorder.

Før dette har der været koncerter med forskellige kunstnere.

I år ville de have noget helt andet end hvad de før har haft på scenen -nemlig ''Eloize cirque''. "Eloize cirque'' har optrådt mere en 4.000 gange, og i mere end 40 lande.

De har altid en masse dygtige akrobater, cirkus-gymnaster samt en masse dansere på scenen, som bliver forenet i et stort fantastisk show med både lyd, lys, trampoliner, trapetter, cykler etc.

Hvad mon de finder på næste år?

Showet slutter lidt i tolv, og så finder folk glas og champagne frem, og er ellers klar til at byde det nye år velkommen under en stjernelklar himmel, omgivet af de smukkeste bjerge, som bliver oplyst af byen og det store fyrværkerishow som afslutning.

Findes der noget bedre end snehvide bjerge og en stjerneklar himmel? Og så endda på nytårsaften...

Når den sidste raket er blevet sendt afsted kan du slutte dig til de festglade mennesker som drager mod de mange forskellige diskoteker og barer i Tignes Val Claret og Le Lac - de holder åben til langt ud på natten.

Alternativt kan du vælge en af de lidt mere stille og rolige steder, hvor du kan nyde et glas dejligt vin, eller du kan trække dig tilbage og lade op til 1. Januar, som selvfølgelig skal nydes på ski.

Uanset hvordan du ønsker at fejre nytår, kan Tignes helt klart anbefales - især hvis du ønsker at fejre det i de mest fantastiske omgivelser.

Jeg håber, at vi ses til nytår!

Pernille Bengtson: Nortlander-guide i Tignes 2014/15

P.S. Vil du gerne blive klogere på Tignes generelt, så giver vi dig her "3 grunde til at Espace Killy er verdens bedste skiområde".

Kategorier: Tignes, Frankrig

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg