nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

SnowKids - Nortlanders børnekoncept

Udgivet af Frederik Juul Leth-Sørensen den 04-01-18 10:10

VI GØR DET NEMT AT HAVE BØRNENE MED PÅ SKI 

Skal børnene med på skiferie i år, og er du som forælder bekymret for, hvordan det nu skal gå?

Det behøver du ikke være!

Hos Nortlander tager vi hånd om jer der rejser med børn fra start til slut.  

Kalder alle Snowkids 

I denne sæson kan vi præsentere vores helt nye børnekoncept Snowkids. Det er et gennemført koncept, hvor alle seje snowkids vil få en uforglemmelig tid på pisterne. Når I ankommer til destinationen står vores maskot, pandaen Pingu, klar til at tage imod hele familien. Han vil sørge for, at alle børn får en hjertelig velkomst og har masser af sjove aktiviteter på programmet hele ugen, sammen med vores dygtige og engagerede børneguider der selvfølgelig også er med. Det giver børnene mulighed for at lege og løbe på ski med andre børn, mens I som forældre kan slappe af og bare se børnene være glade! 

 

De bedste destinationer til seje Snowkids 

De seje Snowkids fortjener det bedste, og derfor kører vi også kun vores børnekoncept på de mest børnevenlige destinationer. Her er der taget højde for alt, og det eneste I som familie skal tænke på er at nyde ferien. Der vil selvfølgelig være dansk skiskole og børnevenlige indkvarteringer lige ved liften og de børnevenlige bakker. Uden mad og drikke duer helten ikke... og det samme gælder for Snowkids! Derfor er der selvfølgelig også sørget for en sund og nærende børnemenu der giver masser af energi til dagen. Snowkids konceptet finder I på følgende destinationer: Alpendorf, Passo Tonale og Livigno.  

Sjov, leg og læring i sneen  

Hos Nortlander mener vi at en god skiferie for børn skal være sjov samtidig med at børnene også lærer skiløbets glæder. Det handler om, for børnene, at få lov til at lege og have det sjovt med andre børn, og det giver måske jer som forældre mulighed for en velfortjent pause på ferien – der skal jo være plads til alle i familien! Vi mener at have "knækket koden" til en god børneskiferie med vores nye koncept – vi håber, at dig og ungerne er enige!  

Endnu bedre i år - også for børn 

Vi er hos Nortlander i gang med den største sæson nogensinde og vi bestræber os hvert år på at gøre det hele lidt bedre end sidste år. Men! Vi er ikke i mål endnu – det kan altid blive bedre. Derfor hører vi rigtig gerne fra dig og familien. Det kan være ris eller ros, eller gode råd - måske en historie fra jeres skiferie? Byd endelig ind i kommentarfeltet nedenfor! Jeg glæder mig til at høre fra dig!   

Frederik Leth-Sørensen
Content & Brand Manager
Nortlander  

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg