nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Saalbach-Hinterglemm - Guidernes tips til skiløb og mere til

Udgivet af Michael Kahr Jørgensen den 10-02-20 09:57

Velkommen til Østrigs perle!

Klassiske Kaiserschmarrn, et stort antal hyggelige hytter i terrænet, uovertruffen afterski og en destination med den dejligste atmosfære, du kan forestille dig – lad os præsentere dig for Saalbach-Hinterglemm  

Her kan du læse et par gode insidertips til skiløb og lidt mere fra guiderne i Saalbach-Hinterglemm.

Af: Guiderne i Saalbach-Hinterglemm - Sæson 2018/2019 

Velkommen til Saalbach Hinterglemm

Start dagen med smuk udsigt

I Saalbach-Hinterglemm i Østrig finder du unik charme – og ingen dage ligner hinanden.

En perfekt dag starter med at tage liften Schattberg Express op på bjerget og så tage pisten 2b, en syv kilometer lang nedfart, som er fantastisk at tage tidligt på dagen.

Herfra er udsigten formidabel og spektakulær, og du kan faktisk se bjergtinder i både Bad Gastein og Zell am See.   

Se skiferien til Saalbach-Hinterglemm her

Wintersport Saalbach-Hinterglemm

Stemning på pisterne

Når du kommer ned, kan du tage en gondol over til den anden side af bjerget og begynde turen mod Leogang, som er vores yndlingsområde i hele Saalbach-Hinterglemm Ski Cirkus.  

Her finder du lange herlige pister og hyggelige hytter. Prøv efterfølgende at stoppe ved Alte Schmiede og få en god øl eller en Kaiserschmarrn på den store herlige terrasse. Tjenerne løber rundt i klassiske Lederhosen og giver dig den absolut bedst betjening.  

Omgivet af alle de glade og dejlige mennesker møder du her en skøn stemning, der gør at du vil blive hængende længe.  

Se skiferien til Saalbach-Hinterglemm her

Skiing in Saalbach

Sammenhængen mellem områderne  

Når pausen er ovre, passer det perfekt at tage videre mod Saalbach for så at køre mod Hinterglemm. Det fantastiske ved Saalbachs 270 pistekilometer er, at det er superenkelt at tage rundt mellem de forskellige byer.  

Hele området kaldes Skicirkus, og det hænger fint sammen, så du ikke behøver at tage busser for at kommer rundt i systemet. 

HinterglemmSaalbach og Leogang ligger i Salzburgerlandmen tager du til Fieberbrunn, er du pludselig i TirolFieberbrunn er kendt for en anelse mere udfordrende pister og offpiste.

Se skiferien til Saalbach-Hinterglemm her

saalbach-reiteralm-6

Spis godt i Hinterglemm 

Når skituren begynder at nærme sig Hinterglemm, tager vi oftest på Reiter Alm, som er vores favoritrestaurant i hele Skicirkus.

Reiter Alm ligger godt mellem to pister, og vi bestiller gerne en Bauers salat eller en Tiroler Gröstl. Den sidste er en klassisk skiløber-anretning her i Østrig. Den består af kartofler, bacon løg og spejlæg.  

Når du måske er lidt træt i benene, kan du tage ned for enden af pisten til SonnAlm, som har dejlige solstole og små skarpe til ganen. Slap af i solen med vennerne eller familien og arbejd på kuløren eller fregnerne.  

Hinterhag Alm 

Vi kan ikke komme udenom at fortælle om Hinterhag Alm! Når skidagen skal afsluttes, kan I med fordel svinge forbi Hinterhag Alm. Der er afterski absolut verdensklasse! Hinterhag er kåret til top fem over de bedste afterskisteder i hele Europa.  

Det er en stor hytte, som tiltrækker mange festglade mennesker. Der er en uovertruffen stemning. Dans til livemusik og bliv en del af den gode festlige atmosfære. 

Dette er bare en lille del af hvad vi kan fortælle om livet i Saalbach-Hinterglemm. Det er virkelig et vidunderligt sted, som vi altid opfordrer folk til at besøge. 

Vi glæder os til, at vi ses i Saalbach-Hinterglemm.

Se skiferien til Saalbach-Hinterglemm her

Kategorier: Østrig, Restauranter, Afterski, Guider, Off-pist, Tips fra guider, Saalbach-Hinterglemm

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg