nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Zell am See - Guidernes tips til skiløb og mere til

Udgivet af Michael Kahr Jørgensen den 18-02-20 13:00

Zell am See byder på muligheder for at holde den mest fantastiske familieskiferie, for her er noget for alle aldersklasser. Både på og uden for pisterne.  

Vores guider tilbringer en hel vintersæson på deres destinationer, og her har de samlet en liste med fem gode tips til at gøre ferien i de østrigske Alper til noget, du sent glemmer.  

Af: Guiderne i Zell am See Sæson 2018/2019 

Velkommen-til-zell-am-see

Fantastisk udsigt - stort skiområde

Zell am See byder på skiløb med fantastisk udsigt, ægte østrigsk idyl og masser af pistekilometer for såvel den garvede skiløber som nybegynderen.

Der er blevet forbindelse mellem Zell am See, hvilket betyder at du får over 400 km pister at boltre dig på. Du kan stå på ski fra Saalbach-Hinterglemm til Zell am See, og den anden vej, skal du blot på en fem minutters bustur.

zell-am-see

En tur på gletscheren Kitzsteinhorn

30 minutter med bussen fra Zell am See i Østrig ligger den fantastiske gletscher Kitzsteinhorn, som er åben for skiløb året rundt. 

Når I besøger Zell am See er det et absolut must at besøge gletscheren. Der er en fantastisk udsigt derfra, og samtidigt er der muligheder for rigtig godt skiløb. Især pist nr. 11 vil vi gerne anbefale. Den er rød, bredlang og altid perfekt til skiløb.    

Se skiferien til Zell am See her

tauern-spa

Hav en hyggelig dag på Tauern Spa

Der er meget andet at lave end at stå på ski i Zell am See. I Kaprun ligger det fantastiske spa-anlæg, som man bare skal besøge, når man er her.

Der findes et stort antal forskellige pools, både indendørs og udendørs, og man kan desuden gå i deres forskellige dampbade og saunaer mod betaling.  

Se skiferien til Zell am See her

crazy daisy zell am see nortlander

S søm på Crazy Daisy 

Et af vores favoritsteder i byen er helt afterskistedet og restauranten Crazy Daisy, som ligger på gågaden på nej ned mod søen.  

Crazy Daisy er opbygget med tre niveauerhvor man passende kan starte med at slå et par omgange søm i med en øl i hånden og bagefter nyde en lækker middag.  

Vi elsker deres spareribs med barbecue, også er deres sweet potato fries helt fantastiske som side order.  

Se skiferien til Zell am See her

zell am see slope nortlander

Kør hurtigt ned ad pist nr. 9 

Hvis du elsker fart, en god pist og sol i liften, skal du virkelig prøve at køre ned ad pist nr. 9.  

Det er den bedste pist om formiddagen, da den ligger i skyggen og altid har kanon god sne. En ekstra fordel er at for bunden af pisten går vores favorit-lift. Den har varme i sædet samtidigt med at solen skinner på dig, og du har WiFi på turen op. 

Nyd en kop varm kakao i Sonnkogel 

Hvis du, lige som os, elsker at sætte dig til rette og tage en pause i løbet af dagen for at nyde en god kop varm kakao, skal du virkelig tage et stop på vores yndlings-kakao-sted i terrænet. 

Sonnkogel ligger ved toppen af Sonnkogelbahn, og det er et sted du ikke bør misse. 

Det var vores fem favoritter i Zell am See. Vi håber, du føler dig inspireret, og vi glæder os til at byde dig velkommen hernede.  

Vi glæder os til at se jer i Zell am See.

Se skiferien til Zell am See her

Kategorier: Østrig, Restauranter, Zell am See, Afterski, Guider, Tips fra guider, Saalbach-Hinterglemm

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg