nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

TOP 6 GRUNDE TIL AT BOOKE DIN SKIFERIE TIDLIGT

Udgivet af Frederik Juul Leth-Sørensen den 30-07-18 10:13

Det er den tid på året igen – sommer. Sneen er smeltet, temperaturen er steget, og skitøjet er pakket væk og ind i skabet. Og selvom tankerne slet ikke har ski, bjerge og minusgrader i fokus, så så er det faktisk lige nu, at det er bedst at booke din skiferie til næste år. Du får vores 6 grunde til, hvorfor du bør bestille din skiferie tidligt lige her: 

1. EARLY BIRDS'ENE FÅR RABATTEN 

Hvis du bestiller inden 1. september, så får du 200 kroner pr. mand i Early Bird rabat. Du bestiller næste års skirejse til sidste vinters priser – hvordan lyder det? Denne rabat gælder på udvalgte hoteller og ikke i uge 1, 7, 8 og 16. 

2. STRESSFRIT  

Det er almen menneskelig opførsel at blive stresset, hvis du planlægger noget i sidste øjeblik. Undgå et højt stressniveau og glæd dig til at se frem ferie helt uden stress, hvor alt er organiseret. 

3. SPRED UDGIFTERNE 

Hvad sker der ellers om vinteren? Jul, julefrokoster, nytår og sikkert også nogle fødselsdage... Det er alle sammen nogle dyre events. Hvis du booker din skifere nu spreder du udgifterne ud over året. Desuden får du fri afbestilling indtil 1. september. Ikke dårligt!  

4. DE BEDSTE TRANSFERE 

Når du booker tidligt, så er du sikker på, at vi har lige den transfer, der passer til dine behov. Og som en ekstra bonus skal du ikke være bange for, at skitransporten i flyet bliver udsolgt. 

5. DEN RIGTIGE DESTINATION 

Vi tror på, at det er vigtigt at finde den destination som matcher dine behov og dit skiniveau. Men hvis du booker din skiferie i sidste øjeblik, så kan det betyde, at du ender på en destination, som ikke passer til dig. 

Men vær' hurtig – de bedste destinationer bliver udsolgt hurtigt! 

6. DEN IDEELE INDKVARTERING 

Lidt ligesom vi forklarede før - jo senere du booker, jo mindre udvalg af indkvarteringer har du. Det er lidt ligesom at åbne æske chokolade, hvor der kun er Bounty, men du vil gerne have en Mars...

Kategorier: earlybird, Book tidligt

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg