Banner Picture

Nortlander blog

3 Fantastiske aktiviteter i vintersportens "Saint Tropez!"

Udgivet af Praktikant Nortlander den 13-10-17 11:19

1) Prøv kræfter med “Ski Joering” - Courchevels svar på Cirkus Maximus!

Prægtige heste, halsbrækkende hastigheder og voldsomme ulykker. Det mægtige Circus Maximus dannede i mere end 500 år rammen om Roms mest populære sport: Hestevæddeløb!driv

Læs mere

Kategorier: Apres-ski, Arrangementer, Restauranter, Courchevel, Les 3 Vallées, Michelin

Hop på kælken og lad adrenalinet pumpe i Ischgl

Udgivet af Jakob Witt den 03-08-15 11:45

I Ischgl finder du Alpernes absolut længste kælkerute.

Til dagligt benyttes den 7 km lange piste til almindeligt skiløb, men hver mandag og torsdag aften bliver de gammeldags kælke trukket ud af garagen for at vise, at også de kan stå den slingrende distance.

Kælke-nok-til-et-helt-kontinent

Læs mere

Kategorier: Arrangementer, Ischgl, Østrig

Heidelberger Hütte-hygge i Ischgl

Udgivet af Jakob Witt den 16-03-15 12:44

Langt væk fra alle lifter og pister, et godt stykke fra den nærmeste civilisation findes en hytte i 2264 meters højde. Heidelberger Hütte, som den hedder, har stået der siden 1889 og er i dag tilflugtssted for vandrere og turister i området omkring Ischgl.

På pistekortet er hytten ganske vist markeret, men som på et gammeldags skattekort vil du hurtigt erfare, at ingen veje eller lifter fører hertil.

Vi guider tilbyder hver uge vores gæster en tur til hytten, og den begynder længst ude til højre i Ischgls populære liftsystem. Her mødes vi med bjergguiden Lois, der sommetider medbringer sine kollegaer om nødvendigt.

Læs mere

Kategorier: Arrangementer, Ischgl, Østrig

Vinsmagning i Livigno - køb vin med ost, men sælg vin med æbler

Udgivet af Louise Dohn den 09-01-15 13:46

Der er mere filosofi i en flaske vin end i gamle bøger, og derfor greb jeg chancen, da den bød sig, til at blive en smule klogere på de italienske vine.

Jeg var til vinsmagning på Hotel Alegra i Livigno, Italien, hvor vi smagte på 5 meget forskellige, Norditalienske vine.

Hver og en var en boblende fest af gode druer tilføjet fem lækre, italienske snacks, gode anekdoter og det hele blev nydt i fantastisk selskab (fire sydafrikanske kvinder, en charmerende sommelier og to Nortlander-guider).

vinsmagning_med_snacks

Sommelier Daniele, Hotel Alegra, havde linet fem forskellige vine og fem lækre snacks op.

Hotel Alegra er et hyggeligt, lille hotel med et køkken, der tilbyder dig alt det gode mad fra Valtellina-området. Det hele er rustikt - mad som indretning - og personalet, er præcis som man tænker om italienere, utrolig søde og imødekommende.

Læs mere

Kategorier: Arrangementer, Italien, Livigno, Restauranter

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til nortlander@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg