Banner Picture

Nortlander blog

Den ultimative måde at afslutte en skidag i Bad Gastein på

Udgivet af Jacob Larsen den 17-08-15 11:45

Har du lyst til en lidt anderledes eftermiddag og/eller aften på din skiferie end et kortspil i lejligheden eller den vanlige afterski?

Så har Bad Gastein nogle helt unikke muligheder at tilbyde dig som både omhandler kærlighed til sjæl og ømme ben og en mulig tom (i bedste fald helt fuld) pengepung.

Med godt ømme ben efter dagens skiløb, skal du nemlig tage ned i byens Felsentherme og forkæle dig selv.

Dette er et spacenter/svømmehal, som er opvarmet af de varme kilder som går under byen, dette gør at vandet er uden klor og 36 grader varmt, og så bliver vandet sågar skiftet ud hver dag.

Felsentherme i Bad Gastein.

Efter en 3000-års rejse gennem en masse lag af sten i Hohe Tauern-bjergene, kommer det termiske vand boblende op til overfladen fyldt med værdifulde mineraler.

Du har bl.a også mulighed for at få diverse massager, og andre wellness-behandlinger, så kroppen er helt klar til de næste dage i sneen.

Jeg kan anbefale dig, at du prøver at svømme indefra og ud i deres udendørsswimmingpool, når der stadig ligger sne på kanten, derfra kan du ligge og kigge op på bjerget og alle pisterne.

Det er ikke noget du lige har mulighed for i Danmark, så nyd det!

Læs mere

Kategorier: Bad Gastein, Østrig

Sommerferie i Alperne - 8 aktiviteter uden strandstol

Udgivet af Anna Knutsson den 22-05-15 12:12

Savner du et alternativ til den klassiske sommerferie i solstolen?

Nu er skisæsonen jo ret beset ovre for i år… Og på trods af en lidt sne-fattig start, så var det en vinter med en masse fantastisk skiløb!

Men bare fordi, at solen nu har forvandlet Alperne fra sneklædte bjergtinder til grønne bjergskråninger, så må du ikke snyde dig selv ved at udelukke Alperne som feriedestination.

Meget få ved det, men Alperne gemmer på et hav af fantastiske muligheder for en aktiv sommerferie, hvor du får mulighed for at kombinere badeferien med golf, mountainbiking, river rafting, vandreture samt meget meget meget mere i én og samme ferie.

Sommerferie for hele familien i Alperne

En aktiv sommerferie giver trætte men glade børn.

Uanset om du beslutter dig for at lade Alperne danne rammerne for hele familieferien eller bare slår et smut forbi på vejen (hvis du alligevel tager bilen), så får du en ferieoplevelse, du sent skal glemme - og dine børn vil elske dig for det!

Da jeg spurgte min kollega, hvorfor de i år tager til Østrig og ikke f.eks. Spanien, svarede han:

Læs mere

Kategorier: Bad Gastein, Les Deux Alpes, Livigno, Serre Chevalier, Tignes, Mayrhofen, Sölden, Val d'Isere, Wagrain, Zell am See

Når Red Bull indtager Bad Gastein

Udgivet af Jacob Larsen den 11-05-15 11:45

Der findes kun ét firma, som kan stable et sådan Freestyle-event på benene og det er Red Bull, og det går ikke stille for sig når de indtager byen i Bad Gastein.

Jeg var så heldig at opleve det med egne øjne i 2015, og vil nu dele min oplevelse med dig - jeg tør godt afsløre, at hvis du ligesom jeg bliver vildt fascineret af disse unge mennesker, som kaster sig hovedkulds ud over det ene hop efter det andet... Så er dette noget for dig!

Red Bull Playstreets, hedder denne konkurrence, som foregik for sjette gang i Bad Gastein i 2015, og som underholder Bad Gasteins mere end 12.000 besøgende.

Det er ikke uden grund, at Bad Gastein i dette tidsrum bliver kaldt “the world’s slopestyle Mecca”.

Læs mere

Kategorier: Bad Gastein, Østrig

Vil du vide hvad en Flaming Armadillo er? Hvis ja så læs her om de 3 bedste barer i Bad Gastein

Udgivet af Klaus Uldal den 13-08-14 21:19

I Bad Gastein i østrig kan du finde en bred vifte af barer. De har alt lige fra den klassiske østrigske bar, til natklubben hvor bassen er tung, og natten er lang. Jeg vil i den her post prøve at give dig et indblik i barlivet i Bad Gastein.

Jeg har sammen med Nortlanders Team hernede udvalgt tre af de bedste barer i Bad Gastein, som ikke kun er 3 helt fantastiske barer men også tre vidt forskellige barer, hvor du kan få stillet tørsten såvel som sulten og i sidste ende trangen til at slippe din indre festabe løs!

1. Lederhosenbar

Den første bar vi skal til, kan nærmest ikke blive mere østrigsk. Og du kan allerede høre det på navnet: “Lederhosenbar”. Hvis det er ægte østrigsk stemning, du søger, så er det her, du skal hen.

Byens mindste bar er samtidig en af Bad Gasteins absolutte topbarer. Festen er altid god, og det Göteborgske husorkester, The Naked Swedes, sørger altid for, at din oplevelse på Lederhosenbar bliver fantastisk.

Med et repetoir på omkring 250 sange spiller bandet altid den musik, som folket ønsker. Det hænder endda, at festen bliver så god, at bandet smider tøjet!

Inden bandet blev døbt ”The Naked Swedes”, hed det ”Whatever”. Men pludselig en aften fik en af barens managers den idé at afklæde samtlige bandets medlemmer til stor glæde for publikum.

Siden da har bandet haft navnet ”The Naked Swedes”, hvilket publikum tager meget højtideligt.

Mød englænderen Kane

Stedet er besøgt af alle - lige fra de lokale østrigere til turister fra hele verden. Når du ankommer til baren, bliver du mødt af de altid feststemte og glade bartendere.

Læs mere

Kategorier: Apres-ski, Bad Gastein, Restauranter

Mine 3 favoritrestauranter i Bad Gastein serverer ikke kun østrigsk mad...

Udgivet af Klaus Uldal den 20-06-14 10:45

I Bad Gastein findes der mange forskellige lækre madmuligheder.

Ikke nok med, at du selvfølgelig kan nyde det klassiske østrigske küche, wienerschnitzel, grillwurst etc., så er der også et hav af andre retter for den ekstra madglade gæst!

Og du kan finde dem både på pisten og i byen. Det er er lige meget, hvor sulten melder sig, så skal Bad Gastein nok præstere et måltid, og her er de 3 steder, hvor du får det bedste af slagsen!

Bellevue Alms terrasse med østrigske alper i baggrunden

Bellevue Alms terrasse med østrigske alper i baggrunden

Læs mere

Kategorier: Apres-ski, Bad Gastein, Østrig, Restauranter

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til nortlander@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg