Banner Picture

Nortlander blog

Interviewserie om skiløb: Carving/Slalom

Udgivet af Frederik Lundgren den 06-09-14 04:57

Nortlander vil igennem den nærmeste fremtid bringe dig tre interviews omkring skiløb, og hvilket noget udstyr du skal bruge til de forskellige former for skiløb.

Jeg har snakket med tre eksperter om, hvad der er godt at have med, og hvorfor det er disse ting du skal bruge, for at gøre din tur helt perfekt.

I denne anden omgang har jeg interviewet Frank fra Steep & Deep i Holte omkring carving. Steep & Deep har netop fungeret som navnesponsor på Steep & Deep Alpin DM i Funäsdalen, som blev afholdt i uge 12. De har derfor en enorm viden på området, og de var heldigvis villige til at dele lidt ud af den. Jeg bad ham om at nævne 10 ting, som var gode at have med på en perfekt carving tur!

1. Vælg efter dit niveau

“Vælg ski og støvler der passer til dit niveau og dine ambitioner. Udvalget er så bredt i dag, så jo mere tydelig d
u er omkring hvad du ønsker, jo bedre bliver dit resultat også. Det er klart at hvis du har intentioner om at stå på piste det meste af tiden, så er en pisteski det oplagte valg i modsætning til en bred offpiste ski.

 

2. Beskyttelse

I dag ses der klart flest skiløbere med hjelme,

Læs mere

Kategorier: Carving

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til nortlander@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg