<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nortlander blog

3 Fantastiske aktiviteter i vintersportens "Saint Tropez!"

Posted by Praktikant Nortlander on 13-10-17 11:19

1) Prøv kræfter med “Ski Joering” - Courchevels svar på Cirkus Maximus!

Prægtige heste, halsbrækkende hastigheder og voldsomme ulykker. Det mægtige Circus Maximus dannede i mere end 500 år rammen om Roms mest populære sport: Hestevæddeløb!driv

Read More

Topics: Apres-ski, Arrangementer, Restauranter, Courchevel, Les 3 Vallées, Michelin

Nyt hotel i Frankrig

Posted by Frederik Juul Leth-Sørensen on 16-06-17 14:13

Kender du Courchevel?

Til den kommende vintersæson, har jeg fornøjelsen af at præsentere Les Ancoulies i Courchevel som endnu en tilføjelse til vores destinations- og hotelregi i de Franske Alper.

Hos Nortlander, vil vi så gerne give dig den drømmerejse du fortjener.

Derfor har vi sørget for, at konceptet på Les Ancolies er det samme som på Nortlanders egne hoteller: smilende skandinavisk personale, fantastisk mad og beliggenhed tæt på skiområdet.

Read More

Topics: Courchevel

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og bliv en del af ski-inderkredsen!

Nyeste blogindlæg