Banner Picture

Nortlander blog

5 grunde til at besøge Les 2 Alpes

Udgivet af Lasse Bach den 20-07-15 11:45

http://blog.nortlander.dk/blog/verdens-smukkeste-skilob/Velkommen til den næstældste franske alpeby L2A - en by som har alt, hvad du leder efter på din skiferie!

Mit navn er Lasse Bach, og jeg har været Nortlander-guide i Les 2 Alpes i sæsonen 2014/15 og hvis der er nogen, der kan give dig fem grunde til at besøge Les 2 Alpes, så er det mig!

5-grunde-til-at-besøge-les-deux-alpes

Jeg vil nu føre dig igennem tågen og give dig 5 ting, som jeg synes er helt fantastisk ved L2A. Foto af Lasse Bach / Instagram.com

Vidste du f.eks. hvorfor byen har fået netop dét navn? Eller spørger dig selv om hvorfor du, netop skal tage på ferie her?

Find svaret ved mindst en af fem grunde her:

Læs mere

Kategorier: Les Deux Alpes, Frankrig

Sommerferie i Alperne - 8 aktiviteter uden strandstol

Udgivet af Anna Knutsson den 22-05-15 12:12

Savner du et alternativ til den klassiske sommerferie i solstolen?

Nu er skisæsonen jo ret beset ovre for i år… Og på trods af en lidt sne-fattig start, så var det en vinter med en masse fantastisk skiløb!

Men bare fordi, at solen nu har forvandlet Alperne fra sneklædte bjergtinder til grønne bjergskråninger, så må du ikke snyde dig selv ved at udelukke Alperne som feriedestination.

Meget få ved det, men Alperne gemmer på et hav af fantastiske muligheder for en aktiv sommerferie, hvor du får mulighed for at kombinere badeferien med golf, mountainbiking, river rafting, vandreture samt meget meget meget mere i én og samme ferie.

Sommerferie for hele familien i Alperne

En aktiv sommerferie giver trætte men glade børn.

Uanset om du beslutter dig for at lade Alperne danne rammerne for hele familieferien eller bare slår et smut forbi på vejen (hvis du alligevel tager bilen), så får du en ferieoplevelse, du sent skal glemme - og dine børn vil elske dig for det!

Da jeg spurgte min kollega, hvorfor de i år tager til Østrig og ikke f.eks. Spanien, svarede han:

Læs mere

Kategorier: Bad Gastein, Les Deux Alpes, Livigno, Serre Chevalier, Tignes, Mayrhofen, Sölden, Val d'Isere, Wagrain, Zell am See

En tur på Europas største ‘skiable’ gletscher i Les 2 Alpes

Udgivet af Lasse Bach den 27-01-15 12:51

Jeg vil gerne byde dig velkommen til en digital pistevisning på Europas største ‘skiable’ gletscher i L2A, hvor vi kommer vidt omkring.

Jeg vil fortælle dig lidt om fordelen ved at stå tidligt op, inden vi bevæger os mod Jandri-Express og pisterne på gletscheren - vi slutter selvfølgelig vores "fælles skiløb" af med en god frokostbøf på Pano-Self-restaturanten.

Der er nogle få steder i Europa, hvor det kan lade sig gøre at stå på ski om sommeren – og ja, det er på gletschere, hvor der stort set, med mindre man er yderst uheldig med varmt vejr, er sne hele året rundt.

Hvis du begiver dig til L2A (Les 2 Alpes) om sommeren vil du erfare, at du faktisk kan stå på ski til omkring kl. 12-14, hvor vejret derefter er for varmt til at sneen er rigtig god, men stadigvæk... Sne om sommeren!

Men vigtigst er alt, så er der (selvfølgelig) også sne om vinteren. Og masser af det!

valley_of_clouds

Så spænder vi skistøvlerne - lad os se at komme op på den gletscher!

Læs mere

Kategorier: Les Deux Alpes

VIDEOBLOG: Rasmus DJ - #Doublestiljegdør

Udgivet af Rasmus DJ den 03-11-14 10:56

Rasmus DJAt uret tikker på sommertid betyder ikke, at man som professionel skiløber kan hvile på laurbærrerne - Rasmus DJ bruger tiden flittigt på at træne selvom vejrudsigterne ikke just varsler sne og er et pragteksemplar på, at hvor der er vilje er der... piste og vej!

Få her et helt unikt indblik i hvad man som dansk, professionel skiløber bruger sin tid på om sommeren, hvor de fleste danskere trækker mod strande, badebolde og soft ice.

Rasmus DJ fortæller:

"Jeg har siden sommer prøvet at motivere mig selv med et nyt moderne hashtag - et hashtag som definerer min mission: #doublestiljegdør!

Læs mere

Kategorier: Les Deux Alpes, Træning, Videoblog

The Red Frog - lokal-pub-hygge i Les Deux Alpes

Udgivet af Michael Jensen den 13-02-14 12:00

Kan du lide engelske pubs?

Hvis du kunne tænke dig at mixe engelske pubs med skiløb, så er du i sikre hænder i Les Deux Alpes. Her finder du, efter min mening, den bedste lokale pub i bjergene, og jeg anbefaler kraftigt, at du prøver den, hvis du overvejer at besøge Les Deux Alpes.

Velkommen til The Red Frog pub i Les Deux Alpes!

Mød Cat fra Manchester

Gæster kommer til The Red Frog af alle mulige forskellige årsager – morgenmad, øl, sport, internet (de har computere bagved med fuldt ud virkende Wi-fi). Du vil finde din egen grund til at vende tilbage.

Læs mere

Kategorier: Apres-ski, Les Deux Alpes, Frankrig

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til nortlander@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg