<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nortlander blog

St. Anton - Mere end skiløb

Posted by Michael Kahr Jørgensen on 12-06-19 13:08

Af: Guiderne i St. Anton - Sæson 2018/2019 

Alle der har været i St. Anton ved at byen har meget at byde på. Det fandt vi guider også hurtigt ud af, og derfor har vi lavet ”guidernes guide” til St. Anton.

Read More

Topics: Østrig, Restauranter, St. Anton, Afterski, Anbefalinger, Guider, Wellness, Nortlander, Tips fra guider

Alpe d'Huez - Meget mere end skiløb

Posted by Michael Kahr Jørgensen on 29-05-19 08:48

Af: Guiderne i Alpe d'Huez - Sæson 2018/2019 

Alpe d’Huez har meget mere at byde på end fantastisk skiløb, da byen summer af liv både dag og aften. Vi har samlet de fem oplevelser, du bare ikke må gå glip af på denne franske solskinsdestination. Her er der både noget for dem, der ønsker at slappe af og dem, der ønsker at give den gas.

Read More

Topics: Alpe d'Huez, Apres-ski, Restauranter, Afterski, Aktiviteter, Anbefalinger, Guider, Frankrig, Nortlander, Tips fra guider

Val Thorens - Meget mere end skiløb

Posted by Michael Kahr Jørgensen on 15-05-19 15:01

Af: Guiderne i Val Thorens - Sæson 2018/2019 

Val Thorens er en af de mest eftertragtede destinationer i Frankrig, blandt andet på grund af det helt fantastiske skiområde. Flere gange er Val Thorens blevet kåret til verdens bedste skiområde, hvilket Nortlanders guider godt forstår. Her deler de ud af deres bedste insidertips.


Read More

Topics: Apres-ski, Restauranter, Val Thorens, Afterski, Aktiviteter, Anbefalinger, Guider, Michelin, Frankrig, Nortlander, Tips fra guider

Tag til solrige Alpe d’Huez

Posted by Alexander Barfred Bajer on 26-02-19 16:06

 Mulighedernes destination!

Okay, det lyder måske lidt som en velkendt kliché – men den er altså god nok!

Alpe d’Huez er stedet at tage til, hvis du gerne vil have en skiferie med mest muligt at foretage dig – både på og udenfor pisten!

Området, der om sommeren udgør en af de mest legendariske etaper for Tour de France, er en populær destination blandt mange skientusiaster.

Jeg siger det ligeud: Hvis du keder dig i Alpe d’Huez, så er det simpelthen din egen skyld. Lad mig forklare dig hvorfor!

Read More

Topics: Alpe d'Huez, Restauranter, Afterski, Aktiviteter, Frankrig

3 Fantastiske aktiviteter i vintersportens "Saint Tropez!"

Posted by Praktikant Nortlander on 13-10-17 11:19

1) Prøv kræfter med “Ski Joering” - Courchevels svar på Cirkus Maximus!

Prægtige heste, halsbrækkende hastigheder og voldsomme ulykker. Det mægtige Circus Maximus dannede i mere end 500 år rammen om Roms mest populære sport: Hestevæddeløb!driv

Read More

Topics: Apres-ski, Arrangementer, Restauranter, Courchevel, Les 3 Vallées, Michelin

Lokale steder og restauranter i Livigno - oplev 4 skjulte perler!

Posted by Sebastian Ungermann on 20-02-17 12:00

Mange kender Livigno som et dansker- og svenskermekka, fyldt med pizzarestauranter og billig alkohol til at fragte med over grænsen.

Og det er der ikke så meget at sige til. For der ér mange danskere, rigtig billig alkohol, og mange restauranter i Livigno.

Men det er de steder og restauranter i Livigno, der ikke står i turisthåndbogen...
Det er dém, du skal gå efter!

  • Som restaurant Camino, der ligger langt ude på markerne. Derude hvor temperaturen falder med et par grader, af mangel på andre mennesker og opvarmede huse.
  • Eller som Café Diva, hvor italienerne hver lørdag går på afterski. Og hvor den autentiske stemning er ved at blæse sneen af taget.

Så sæt skiene i sneen, og lad mig introducere dig til nogle af mine bedste anbefalinger.

Vi skal forbi 4 smagsfulde, lækre, lokale, autentiske steder, som ikke alle kender. 4 skjulte perler i Livigno.

stil skiene og tag paa opdagelse i livigno

Stil skiene og tag med på opdagelse i Livigno

Read More

Topics: Italien, Livigno, Restauranter, Anbefalinger

Lyn-guide til de bedste frokostrestauranter på pisterne i Sölden

Posted by Katrine Bøttcher on 28-11-16 10:00

http://www.blog.nortlander.dk/license-to-ski-i-007s-skispor/Drop madpakken når du er på ski i Sölden. Området byder på en række super hyggelige frokostrestauranter på pisterne, med masser af lækkerier på menukortet...

Lad leverpostejen blive hjemme, og nyd i stedet de lokale alpe-specialiteter eller bare en klassisk cheeseburger med pommes frites. Slå dig ned på en af restauranternes store solterrasser, til stemningen fra et levende tyroler-orkester - og endda ofte til meget rimelige priser…

Jeg har arbejdet som guide i Sölden i 16 uger sidste år, og jeg kender derfor de allerbedste steder. Jeg har udplukket tre af mine gastronomiske favoritter, som du får, lige her:

Read More

Topics: Østrig, Restauranter, Sölden

3 retter til dig - der selv vil lave mad på skiferien

Posted by Louise Dohn on 02-03-15 15:02

Selvom man kan få helt fantastisk mad i Alperne, uagtet om det er i Frankrig, Østrig eller Italien, så er er også bare nogle gange rart med et hjemmelavet måltid.

Kører du selv til destinationen, har du ovenikøbet mulighed for at forberede en del hjemmefra, hvis du da ikke har noget problem med at fylde bilen med køletasker og madvarer.

Spis aldrig mere end du kan løfte.Spis aldrig mere end du kan løfte...

Du får her tre bud på aftenmåltider, som er perfekte til at give dig følelsen og varmen tilbage i tæer og fingre, hvor den ene opskrift sågar er en ellers velbevaret familieopskrift.

Read More

Topics: Restauranter

5 lækre og lokale retter fra Livigno

Posted by Louise Dohn on 16-02-15 12:45

Vejen til en skiløber og snowboarders hjerte går jo gennem nyfalden sne, men selv den største powpow-elsker skal holde tandhjulene i gang og tanke nyt brændstof på.

Når man nu alligevel skal have lidt ekstra energi indenbords, så kan man jo lige så godt spise godt, og det gør man som udgangspunkt altid i Livigno!

bresaola_parma_panchettaBresaola, parma, speck, salami... Løber din mund også i vand?

Ikke et ondt ord om den klassiske og velsmagende spaghetti bolognese, men hvis du tilfældigvis skal til Livigno, så hvorfor ikke prøve nogle af specialiteterne fra Valtellina-området?

Read More

Topics: Italien, Livigno, Restauranter

Vinsmagning i Livigno - køb vin med ost, men sælg vin med æbler

Posted by Louise Dohn on 09-01-15 13:46

Der er mere filosofi i en flaske vin end i gamle bøger, og derfor greb jeg chancen, da den bød sig, til at blive en smule klogere på de italienske vine.

Jeg var til vinsmagning på Hotel Alegra i Livigno, Italien, hvor vi smagte på 5 meget forskellige, Norditalienske vine.

Hver og en var en boblende fest af gode druer tilføjet fem lækre, italienske snacks, gode anekdoter og det hele blev nydt i fantastisk selskab (fire sydafrikanske kvinder, en charmerende sommelier og to Nortlander-guider).

vinsmagning_med_snacks

Sommelier Daniele, Hotel Alegra, havde linet fem forskellige vine og fem lækre snacks op.

Hotel Alegra er et hyggeligt, lille hotel med et køkken, der tilbyder dig alt det gode mad fra Valtellina-området. Det hele er rustikt - mad som indretning - og personalet, er præcis som man tænker om italienere, utrolig søde og imødekommende.

Read More

Topics: Arrangementer, Italien, Livigno, Restauranter

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og bliv en del af ski-inderkredsen!

Nyeste blogindlæg