Banner Picture

Nortlander blog

Passo Tonale - Guidernes tips til skiløb og mere til

Udgivet af Michael Kahr Jørgensen den 30-10-19 11:39

Forestil dig dette: Du er i gang med at bestille din skiferie og du vil gerne et luksuriøst sted hen med fantastiske pister og gerne lidt op i højderne. Du klikker ind på Passo Tonale i Italien.

Du ser billeder og videoer derfra, pisterne er helt nypræparerede fra morgenstunden af. Du hører lyden fra en video af en guide der kører ned ad en perfekt præpareret pist om morgenen. Den mest fantastiske og helt rigtige lyd fra nyfalden sne.

Du ser udsigten udover bjerget fra pisterne og du tænker: “Jeg vil bare afsted nu!”

Af: Guiderne i Passo Tonale - Sæson 2018/2019 

Læs mere

Kategorier: Italien, Passo Tonale, Restauranter, Gourmet, Guider, Wellness, Vinsmagning, Tips fra guider, Guldkant

Vinsmagning i Sauze d'Oulx! Ved du hvordan man tjekker vinens rigtige farve?

Udgivet af Frederik Lundgren den 09-09-14 21:51

“Det eneste der overgår vinen, er stemningen” nævnte Jan, en nortlandergæst, da vi var ved at færdiggøre vores vinsmagning på “Enoteca Il Lampione”, et absolut højdepunkt i det skønne Sauze d’Olux, der ellers er et sted der byder på rigtig mange højdepunkter. Men det her tog alligevel prisen!

Enoteca Il Lampione (“enoteca” oversættes ganske enkelt “vinlager”) er gemt væk på en af de smalle brostensgader i Sauze d'Olux, der fører til den gamle bydel, kun få minutter væk fra centrum. Den gamle bydel er enormt hyggelig, og er bestemt et besøg værd, og stemningen i bydelen, smitter lidt af på de restauranter der ligger her.

Hvem elsker ikke at starte med en smule bobler

Hvem elsker ikke at starte med en smule bobler?

Læs mere

Kategorier: Italien, Sauze d'Oulx, Vinsmagning

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til nortlander@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg