Banner Picture

Nortlander blog

Wagrain - Guidernes tips til skiløb og mere til

Udgivet af Michael Kahr Jørgensen den 04-11-19 13:11

Når de fleste skiløbere tænker på Wagrain i Østrig, forbinder de det ofte med et dansker- og børneparadis.

Dette kan destinationen, dog heller ikke løbe fra, men den indeholder også meget mere end det!

Herunder vil os guider give vores bedste på, hvordan du kan give din rejse til Wagrain det ekstra.

Af: Guiderne i Wagrain - Sæson 2018/2019 

Læs mere

Kategorier: Østrig, Restauranter, Wagrain, Gourmet, Guider, Wellness, Tips fra guider, Guldkant

Det du manglede i Wagrain ER kommet til byen

Udgivet af Rune Grumsen den 12-10-15 11:45

Dette blogindlæg er til dig, der har været i Wagrain før, men synes at liftsystemet manglede noget…

Dette blogindlæg er også til dig, som ikke har været i Wagrain før, men måske bare har brug for dét lille skub til at blive overbevist om, hvorfor Wagrain skal være dit næste rejsemål...

Dette blogindlæg kan også bare være til dig, som holder et vågent øje med hvad der sker på de forskellige destinationer, for dette er en nyhed, der er værd at kende til...

Der mangler noget i Wagrain...

Den (mulige) sidste brik i Wagrains lift-puslespil er fundet - nemlig Wagrains svævende bus!

Så her kommer det - nyheden du helt sikkert har ventet på!

Læs mere

Kategorier: Østrig, Wagrain

Lad Danmark komme til Alperne og Wagrain

Udgivet af Rune Grumsen den 29-06-15 11:45

Har du før været på skiferie, og er faldet i snak med en af de for dig fremmede personer, der sad ved siden af dig i liften, fordi vedkommende snakkede dansk?

Snak i liften.

Det er altid sjovt at møde nye mennesker på ferien, og det er bare lidt nemmere at kommunikere, hvis man snakker samme sprog.

Wagrain er den mest populære østrigske destination for danskere, og selvom der er rig mulighed for at opleve Østrig og landets indbyggere i Wagrain, kan man godt mærke, at danskerne fylder en god del i byen om vinteren.

Jeg har været guide i Wagrain i sæsonen 14/15, og jeg har i dette blogindlæg samlet nogle af de oplevelser, jeg har haft gennem sæsonen, der har fået mig til at tænke tilbage på kære Danmark.

Læs mere

Kategorier: Østrig, Wagrain

Sommerferie i Alperne - 8 aktiviteter uden strandstol

Udgivet af Anna Knutsson den 22-05-15 12:12

Savner du et alternativ til den klassiske sommerferie i solstolen?

Nu er skisæsonen jo ret beset ovre for i år… Og på trods af en lidt sne-fattig start, så var det en vinter med en masse fantastisk skiløb!

Men bare fordi, at solen nu har forvandlet Alperne fra sneklædte bjergtinder til grønne bjergskråninger, så må du ikke snyde dig selv ved at udelukke Alperne som feriedestination.

Meget få ved det, men Alperne gemmer på et hav af fantastiske muligheder for en aktiv sommerferie, hvor du får mulighed for at kombinere badeferien med golf, mountainbiking, river rafting, vandreture samt meget meget meget mere i én og samme ferie.

Sommerferie for hele familien i Alperne

En aktiv sommerferie giver trætte men glade børn.

Uanset om du beslutter dig for at lade Alperne danne rammerne for hele familieferien eller bare slår et smut forbi på vejen (hvis du alligevel tager bilen), så får du en ferieoplevelse, du sent skal glemme - og dine børn vil elske dig for det!

Da jeg spurgte min kollega, hvorfor de i år tager til Østrig og ikke f.eks. Spanien, svarede han:

Læs mere

Kategorier: Bad Gastein, Les Deux Alpes, Livigno, Serre Chevalier, Tignes, Mayrhofen, Sölden, Val d'Isere, Wagrain, Zell am See

3 bjerge, 30 kilometer, 300 grunde til at tage med på ski-safari i Wagrain

Udgivet af Rune Grumsen den 09-03-15 13:58

Hvis du er til lækkert skiløb på brede pister og panoramaudsigt, kan det anbefales, at du tager med Nortlander-guiderne fra Wagrain på ski-safari til Zauchensee.

Heldagsturen på cirka 30 kilometer foregår på tre ski-venlige bjerge, og giver dig mulighed for skiløb på forskellige pister hele dagen!

Kleinarlsiden-af-MooskopfKleinarl-siden af Mooskopf.

Turen starter i Wagrains hyggelige naboby Kleinarl, hvor du efter to hurtige stolelifter befinder dig på toppen af bjerget Mooskopf, med udsigt udover Skiamadés sneklædte bjergtoppe.

Læs mere

Kategorier: Østrig, Wagrain

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til nortlander@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg