nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Gymnasie-elever bliver bedt om at flytte fra lejligheder i Val Thorens

Udgivet af Kim Just-Andersen den 09-02-15 13:25

14:26 - 9. februar 2015

Det er mod al forventning lykkes os at overbevise både politiet og lejlighedskomplekset om, at de unge kan blive boende i deres lejligheder, så situationen er nu løst.

11:58 - 9. februar 2015

Vi har lige fået endelig bekræftelse på, at mindst 12 gæster bliver smidt ud af deres lejligheder på grund af fest, larm og lejligheder, der er blevet fuldkommen smadrede.

Der er tale om elever fra Herlev Gymnasium og KNORD Lyngby.

På kontoret arbejder vi lige nu på at få fat på de unge mennesker samt deres forældre, da vi har fået en deadline fra både udlejer samt det lokale Gendarmerie - kl. 16:00 skal de være ude.

Guiderne arbejder på at finde nye lejligheder til gæsterne.

Vi holder jer opdateret.

10:04 - 9. februar 2015

Vi har desværre lige fået besked på, at vi har nogle unge mennesker, der senere i dag bliver smidt ud af deres lejligheder i Val Thorens.

Der har her de første par dage været problemer med snyd af +18 armbånd samt unge, der prøver at købe alkohol på byens diskoteker ved hjælp af falsk ID.

Derfor er der blevet lukket fuldkommen ned for, at unge under 18 kan komme ind på de klubber, hvor der også bliver afholdt koncerter i løbet af ugen.

Det har desværre resulteret i en del fester i lejlighederne rundt omkring i byen.

I samarbejde med vores samarbejdspartnere og repræsentanter, arbejder vi lige nu på at få et overblik over situationen samt finde nye lejligheder til de gæster, der senere bliver nødt til at flytte ud af deres nuværende lejligheder.

Vi holder løbende den her side opdateret.

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål i kommentarfeltet.

Du kan også ringe ind til os på kontoret i København: 70 10 50 95

 

 

 

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg