nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Videoblog E11: Rasmus DJ, pudder, træning og Freestyle DM 2014

Udgivet af Rasmus DJ den 02-03-14 17:31

Der har været lidt stille på bloggen siden World Cuppen i Schweiz, men nu er der også samlet historier nok til en halv roman :)

I starten af uge 5 kom jeg endelig tilbage til Val Thorens. Min kæreste var der + sne og sol og alt var fantastisk – det holdt dog kun et par dage førend jeg bogstaveligt talt blev 'skide' syg.

Var hos lægen og fik en indsprøjtning mod mavekramper/opkast og var helt smasket 5 dage i træk.

Det betød desværre, at jeg måtte droppe SFR tour’en (slopestylekonkurrencen), som ellers bliver afhold i VT og plejer at være en tradition (har endda kørt mig i finalen engang).

Anyway, med alle de konkurrencer, som jeg allerede har kørt, gør det ikke så meget at misse én. Kom på benene igen og fik kørt en masse pudder de efterfølgende dage (tjek videoen):

Skiene fik en del tæsk, men mine gode venner i Zenith skishop lappede dem sammen, og nu kører de lækkert igen.

Mit knæ kostede Freestyle DM og FROSTGUN kvallen
Det næste store på programmet var Freestyle DM. Samme uge ligger kvalifikationen til Frostgun og pludselig ser det ud som om, jeg har 5 konkurrencer på 4 dage – stramt.

Ugen begynder fint og jeg har en god mavefornemmelse. I VT fik jeg trænet en lille smule og landede bla. Min første sw right 10’er (sw betyder, at jeg rammer hoppet baglæns) – den er ikke helt så pæn som jeg kan tænke mig, men det kommer forhåbentligt.

Selvom jeg på førstedagen til DM har god træning i både park og pipe, og jeg ender med at vinde aftenens railjam, slutter det hele rigtig dårligt.

Jeg blev for ivrig/stædig i de sidste tricks, og forvrider mit ”gode” knæ. Det kostede resten af DM, kvallen til Frostgun (en plads i den ”rigtige konkurrence”) og 8 dages hvile.

I stedet for DM og Frostgun lånte jeg en Playstation på Carlsberg hotellet og gennemførte næsten GTA V. Det er da også lidt af en bedrift :(

- Se det hele i videobloggen og tusind tak fordi du læste med.

DBH Rasmus

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg