nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Videoblog E12: Rasmus DJ, - World Cup: Vent til du ser min landing i træningen, AV!

Udgivet af Rasmus DJ den 01-05-14 11:27

Den sidste halvdel af sæsonen er pludselig gået hurtigt, og jeg har ikke fået lavet ligeså hyppige videoblogs… kun lidt små edits, som I også kan se herinde på min blogside.

Anyway – siden sidst – Freestyle DM, sluttede og jeg skulle i gang med kroppen, knæet osv igen.

Jeg fik kørt en del pudder og da jeg langt om længe synes, at nu skulle den skinke sw double salto prøves igen – gik det sådan her.

Ikke helt landet ;)

Nogle dage begyndte jeg bare at blive øm og skæv i kroppen. Besøgte både fys og kiropraktor i Val Thorens, men det blev ikke helt godt.

Jeg kunne dog stadig køre og fik trænet og filmet en smule - blandt andet sammen med Thomas Villum og Jonas Smith (ham gutten, som er inde i Dolph). Vi skød til en web-tv episode, som kommer online i starten af næste sæson – spændende at se, hvor meget det blev til.

Min ryg blev desværre værre, og jeg endte med at køre 4 timer til Alpe d’Huez, hvor min fys var på ”ferie/læge kongress”. Vi fik ændret på min fysiske træning, og jeg fik det langsomt bedre – ret heldigt, da jeg 2 dage senere skulle til sæsonens sidste World Cup i Silvaplanna, Schweiz.

Forholdene var super og jeg fik masser af mad, internet og træning. 2 hele dage med træning er ikke noget man normalt oplever i den her slags konkurrencer.

De gode forhold skyldes dels, at der kun var ca. halvt så mange deltagere, som der normalt er (mange af de bedste holdt pause efter OL) og pludselig var en ÆGTE finaleplads i top 16 ikke så fjern. Kommer man først i finalen, bliver ens løb jo vist på tv, og det er i det hele taget et af mine store mål at være med i en World Cup finale en dag.

Anyway, jeg havde et nyt trick med (sw right 9 mute), som jeg ikke har fået landet i konkurrence før. Det gik desværre ikke, og jeg måtte, lidt skuffet, springe resten af banen over.

Næste videoblog er lige på trapperne, så stay tuned :)

Dbh Rasmus

Kategorier: Konkurrence, Val Thorens

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg