nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Vil du vide hvad en Flaming Armadillo er? Hvis ja så læs her om de 3 bedste barer i Bad Gastein

Udgivet af Klaus Uldal den 13-08-14 21:19

I Bad Gastein i østrig kan du finde en bred vifte af barer. De har alt lige fra den klassiske østrigske bar, til natklubben hvor bassen er tung, og natten er lang. Jeg vil i den her post prøve at give dig et indblik i barlivet i Bad Gastein.

Jeg har sammen med Nortlanders Team hernede udvalgt tre af de bedste barer i Bad Gastein, som ikke kun er 3 helt fantastiske barer men også tre vidt forskellige barer, hvor du kan få stillet tørsten såvel som sulten og i sidste ende trangen til at slippe din indre festabe løs!

1. Lederhosenbar

Den første bar vi skal til, kan nærmest ikke blive mere østrigsk. Og du kan allerede høre det på navnet: “Lederhosenbar”. Hvis det er ægte østrigsk stemning, du søger, så er det her, du skal hen.

Byens mindste bar er samtidig en af Bad Gasteins absolutte topbarer. Festen er altid god, og det Göteborgske husorkester, The Naked Swedes, sørger altid for, at din oplevelse på Lederhosenbar bliver fantastisk.

Med et repetoir på omkring 250 sange spiller bandet altid den musik, som folket ønsker. Det hænder endda, at festen bliver så god, at bandet smider tøjet!

Inden bandet blev døbt ”The Naked Swedes”, hed det ”Whatever”. Men pludselig en aften fik en af barens managers den idé at afklæde samtlige bandets medlemmer til stor glæde for publikum.

Siden da har bandet haft navnet ”The Naked Swedes”, hvilket publikum tager meget højtideligt.

Mød englænderen Kane

Stedet er besøgt af alle - lige fra de lokale østrigere til turister fra hele verden. Når du ankommer til baren, bliver du mødt af de altid feststemte og glade bartendere.

En af dem er Kane.

Kane er fra England, og han har det mest fantastiske grin i verden. Hans grin kan høres overalt, uanset hvor høj musikken er, og det får oftest alle i baren til enten også at grine eller smile.

Men det er ikke kun hans grin, der gør ham speciel. Kane har også opfundet et helt nyt shot.

Han kalder det ”Flaming Armadillo”, og beskriver det selv som ”shottet der smager virkelig dårligt i starten, og bagefter smager det helt fantastisk godt!”

Så kommer du til Lederhosenbar, er dette shot et must at smage.

Lederhosenbar er meget ny, og har nu haft sin første sæson. Den er blevet taget kærligt imod af de mange gæster, som har besøgt den, og Lederhosenbar bliver ofte mange gæsters stambar, i den uge de besøger Bad Gastein.

Bygget fra bunden

De to daglige bestyrere Marc og Oliver, eller ””Grabshi” og ”Kalti” som de bliver kaldt, byggede selv baren, og man føler den kærlighed, de har lagt i stedet.

Stemningen på baren er helt speciel, og det er virkelig noget, du bør opleve!

2. Revolution

Revolution er baren, hvor du kan få slukket tørsten såvel som stillet sulten. Revolution er kendt for at have byens bedste pizza, samt de lækreste salater.

Derudover kan du få 6 forskellige variationer af øl, som det til tider småskøre barpersonale hellere end gerne skænker dig.

Personalet på baren er internationalt, og har i sæsonen 13/14 været med folk fra hele 5 lande!

På Revolution vises der også sport. Stemningen på baren var ekstra intens, da Sverige mødte Finland ved Vinter OL i ishockey, men heldigvis er der ikke det, der ikke kan løses med en øl mellem landene.

Sverige trak det længste strå, og fejrede det solidt, mens Finnerne i denne omgang måtte tage sig en gravøl og ønske Sverige tillykke.

Se bold og oplev Nortlanders pubcrawl i Bad Gastein

Udover OL vises alle de vigtigste kampe fra Premier League samt Champions League også på baren, der med sine seks TV-skærme sørger for, at det er umuligt at få en dårlig plads.

Revolution er også stedet, hvor Nortlanders populære pubcrawl starter. Her spiller DJ'en Jacob Decco op til dans, og han sørger for at kickstarte aftenen, med sjove konkurrencer og skøn musik.

 

En pizza og en "Revo Flügel" ville ikke være dårligt vel?

Det første sted på pubcrawlen er folk altid tørstige, og Andy, den østrigske bartender, syntes at den velkendte Flügel var for lille en mundfuld, og har derfor lavet en såkaldt ”Revo Flügel”.

Normalt er en Flügel ca. 6cl i alt. En Revo Flügel er 33cl... Så til de rigtigt tørstige er Revolution den rette bar.

3. Den Glade Viking

Den Glade Viking er stedet, du vil hen, hvis du vil folde din indre festabe ud. En af byens største barer byder velkommen til en fest, du sent vil glemme! Med 3 barer og et veloplagt personale er Den Glade Viking bestemt stedet at besøge, hvis det kribler i danseskoene.

Her afsluttes Nortlanders pubcrawl altid, og stedet sørger for, at festen varer så længe du lyster.

Du møder et ualmindeligt feststemt personale, der er parat til at danse og feste med dig og naturligvis fugte din gane med et hav af forskellige drinks og shots.

Et meget populært shot er den kære svenske bartender Axel’s ”Milkshake shot”, som både ser ud og smager som en jordbær milkshake. En lækker smagsoplevelse til din nat i Bad Gastein.

Alt personale fester på Den Glade Viking

Når jeg nu siger, at du vil blive mødt at en feststemt personale, er det ikke kun i baren og bag DJ pulten, du møder et feststemt personale. Det er overalt!

Den Glade Vikings to garderobefolk Jakob og Tina sørger altid for, at der er fest fra første sekund på Den Glade Viking.

De to svenske festaber er ofte udklædte, plus de danser og synger i garderoben. Så pas på når du kommer her. Bliv ikke blot hængende i garderoben men bevæg dig ind og hav en fest du sent vil glemme (eller huske).

Der afholdes ugentligt temafester på Den Glade Viking, så muligheden for at klæde sig ud og feste er bestemt til stede her! Der er alt fra Bad Taste partys til Pirat-fester og endnu en gang, går barens personale forrest, og byder dig velkommen i fuld udklædning.

Så er du til abefest og dans på baren? Så tag på Den Glade Viking og oplev en fest af dimensioner. Og har du ikke fået sne nok i løbet af dagen?

Her er der altid mange mennesker

Her er der altid mange mennesker!

Så findes der naturligvis også en snekanon, som DJ’en med kyndige hænder styrer, så du ALDRIG kommer til at savne sne i Bad Gastein.

Oplev dem alle på en aften

Som du lige har set, byder Bad Gastein på det hele. Livemusikken på de 3 barer inkluderer ikke bare bandet på scenen.

Alle kan være med.

Kan du danse, synge, spille mundharpe eller underholde, er der altid ”open mic”. Det er bare at springe på scenen!

Og nu det bedste ved det hele!

Du kan sagtens nå alle 3 barer på samme aften. De ligger nemlig under 100 meter fra hinanden!

God fornøjelse!

Linda og Klaus
Nortlander Guider i Bad Gastein 2013/14

Kategorier: Apres-ski, Bad Gastein, Restauranter

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg