nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Den bedste sæsonstart i mere end 10 år!

Udgivet af Frederik Juul Leth-Sørensen den 08-12-17 13:39

SNEEN VÆLTER NED: DEN BEDSTE SÆSONSTART I MERE END 10 ÅR! NORTLANDER ER KLAR – ER DU? 

Så er sæsonen i gang – og hvilken fantastisk start vi har fået! Julen er kommet tidligt i år, og vejrguderne har velsignet os med masser af sne. For nogle uger siden kunne TV2 Vejret berette om, hvordan sneen daler ned overalt i Alperne, og at vi i øjeblikket oplever den bedste start på skisæsonen i mere end 10 år. Det er gode nyheder for os, der bare elsker at stå på ski. 

Det er nemt nok at snakke om det gode ski vejr og masser af sne i Alperne. Så for at gøre det mere konkret for dig, har jeg derfor her samlet nogle tal og statistikker fra nogle af vores mest populære destinationer. På den måde får du et overblik over hvordan forholdene er netop nu.  

Børnevenlige Alpendorf, Østrig 

Udsigten til hvid jul i Danmark er som den plejer at være... Ikke-eksisterende. Anderledes forholder det sig dog på vores nye børnedestination, Alpendorf. Her er de nemlig blevet velsignet med intet mindre end 100 centimeter sne på toppen af bjerget og 20 centimeter i byen. Det betyder fantastiske forhold allerede nu, og prognoserne melder om endnu mere sne til Alpendorf. Så skal børnene med på ski i år, er det bare at spænde støvlerne og drage mod Alpendorf – vores maskot pandaen Pingu, står klar til at tage imod alle seje SnowKids hele sæsonen. 

Kongelige forhold i Courchevel, Frankrig 

Julemanden har minsandten også været forbi Courchevel i Frankrig, hvor de kendte og kongelige boltrer sig på pisterne. De må have været artige dernede, for julegavesækken har været fyldt med sne. Her ligger der nemlig lige nu 89 centimeter på toppen og 42 centimeter i dalen, og der er mere på vej. Lige nu melder meteorologerne om yderligere 25 centimeter til det skønne skiområde. Så drømmer du om en hyggelig ferie med kæresten, der byder på konge skiløb - ja så er Courchevel det oplagte valg! 

Super snefald i Superski Dolomiti 

I Italien kan de også være med! Lige nu meldes der om fantastiske forhold i Superski Dolomiti, hvor vi i år har fået den nye super destination Val Gardena med i udvalget af destinationer i Dolomitterne. Her er sneforholdene as we speak: 40 centimeter på toppen – med mere på vej i de kommende dage! I Superski Dolomiti har vi selvfølgelig også den evige klassiker Canazei, hvor der lige nu ligger dejlige 70 centimeter på toppen.   

Vi er klar – er du? 

Vi har lige nu masser af fantastiske rejser på hylderne og er klar til at sende dig og familien afsted på netop den skiferie i drømmer om. Det kan være svært at vælge blandt de mange fantastiske destinationer, derfor kan du jo passende bruge weekenden på at carve dig igennem de mange muligheder på vores hjemmeside . Vi har sat priserne ned på mere end 2000 rejser - så der er også en rejse til dig og familien.  

Vi er SÅ klar - sæsonen er skudt i gang og vores guider står klar overalt i Alperne til at tage imod jer. Er skiferien ikke bestilt endnu så tøv ikke med at ringe til os – vi sidder klar til at hjælpe jer, med at komme afsted ned til de sneklædte Alper! 

Snestatistikker og vejrforhold er hentet fra: Bergfex, skisport, og snow-forecast. Tallene er sidst opdateret den 4. December.  

Du kan læse TV2´s artikel her: http://vejr.tv2.dk/2017-11-26-vintervejr-i-alperne-bedste-start-paa-skisaesonen-i-mere-end-10-aar   

 

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg