Banner Picture

Nortlander blog

Sommerferie i Alperne - 8 aktiviteter uden strandstol

Udgivet af Anna Knutsson den 22-05-15 12:12

Savner du et alternativ til den klassiske sommerferie i solstolen?

Nu er skisæsonen jo ret beset ovre for i år… Og på trods af en lidt sne-fattig start, så var det en vinter med en masse fantastisk skiløb!

Men bare fordi, at solen nu har forvandlet Alperne fra sneklædte bjergtinder til grønne bjergskråninger, så må du ikke snyde dig selv ved at udelukke Alperne som feriedestination.

Meget få ved det, men Alperne gemmer på et hav af fantastiske muligheder for en aktiv sommerferie, hvor du får mulighed for at kombinere badeferien med golf, mountainbiking, river rafting, vandreture samt meget meget meget mere i én og samme ferie.

Sommerferie for hele familien i Alperne

En aktiv sommerferie giver trætte men glade børn.

Uanset om du beslutter dig for at lade Alperne danne rammerne for hele familieferien eller bare slår et smut forbi på vejen (hvis du alligevel tager bilen), så får du en ferieoplevelse, du sent skal glemme - og dine børn vil elske dig for det!

Da jeg spurgte min kollega, hvorfor de i år tager til Østrig og ikke f.eks. Spanien, svarede han:

Læs mere

Kategorier: Bad Gastein, Les Deux Alpes, Livigno, Serre Chevalier, Tignes, Mayrhofen, Sölden, Val d'Isere, Wagrain, Zell am See

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til nortlander@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg