Banner Picture

Nortlander blog

Nortlanders liftkort indeks - her får du mest for pengene!

Udgivet af Anna Knutsson den 23-02-17 14:12

Skærmbillede 2018-08-17 kl. 14.50.21Hvad koster et liftkort på din skiferie - og hvad betaler du for?

Det er en tanke, jeg har tænkt mange gange - hvad betaler du egentlig for?

Det er et godt spørgsmål, når man tænker over, hvor stor forskel i pris, der kan være på liftkort fra destination til destination. Se bare forskellen på Alperne og skiområderne i Sverige og Norge.

Her koster liftkort i Alperne typisk mere, men alt efter, hvad der er vigtigt for dig, så får du ikke nødvendigvis mest for pengene ved så at tage til fjeldene.

Jeg har derfor lavet et 'liftkort indeks' hvor du kan se prisniveauet på liftkort for 15 forskellige destinationer baseret på 2 faktorer, som de fleste danske ski-entusiaster går op i - størrelsen på skiområdet og antallet af solskinstimer på destinationen!

Hvis du læser videre, lover jeg, at du hurtigt bliver klogere på, hvor du skal tage hen for at få mest for pengene til lavest mulige pris.

Læs mere

Kategorier: Hvorfor Alperne?, Liftkortindeks

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til nortlander@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg