Banner Picture

Nortlander blog

Schladming - Guidernes tips til skiløb og mere til

Udgivet af Michael Kahr Jørgensen den 16-09-19 15:40

Schladming tænkte jeg… Det lyder som en lille flække med fire pister, et par træklifter og måske et lokalt supermarked, hvis jeg var heldig.

Læs beretningen om et møde med en destination, der vendte op og ned på en af vores guiders tanker om, hvad hun kunne forvente. Man kan godt sige, at hun blev omvendt. Se her hvordan den charmerende by i Østrig vandt hendes hjerte.

Af: Zandra Christina Wamberg, Guide i Schladming - Sæson 2018/2019 

Læs mere

Kategorier: Schladming, Østrig, Guider, Tips fra guider, Guldkant

Schladming - De fire bjerges by

Udgivet af Mads Lund den 14-11-16 10:00

I Schladming har du idéelle muligheder for varieret skiløb og noget for enhver smag, på områdets fire sammenhængende bjerge, Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm. Det fine ved Schladmings fire tinder er netop variationen. Alle fire bjerge har hver sine egne egenskaber, så om du er mest til brede boulevarder eller hidsige nedfarter, så indfrier Schladming alle ønsker. Her kan du blive klogere på, hvad områdets fire bjerge kan, og hvordan de adskiller sig fra hinanden…

Læs mere

Kategorier: Schladming, Østrig

Hvorfor er Nortlander "even better this year"?

Udgivet af Michael Jensen den 21-08-15 12:51

Nortlander har 3 nye destinationer, 140 nye indkvarteringsmuligheder, 3675 flere flysæder, 2 nye Nortlander hoteller, 3 nye specialture og 4 nye medarbejdere på kontoret til at hjælpe dig.

Så lad mig forklare lidt mere detaljeret hvad du kan forvente den kommende vinter.

Jeg tager løftet og betydningen bag vores motto "Even better this year" meget seriøst.

Hele teamet bag Nortlander har arbejdet ekstra hårdt denne sommer for at kunne opfylde dette løfte, (du troede vel ikke, at vi alle tog af sted på ferie over sommeren?).

Better Than Ever

Du kan forvente større og bedre produkter at vælge imellem, og dette er muligt, uden det indebærer nogen ekstra omkostning for dig.

Læs mere

Kategorier: Schladming, Østrig, Nortlander

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til nortlander@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg