<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358142404649489&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nortlander blog

Schladming - De fire bjerges by

Posted by Mads Lund on 14-11-16 10:00

I Schladming har du idéelle muligheder for varieret skiløb og noget for enhver smag, på områdets fire sammenhængende bjerge, Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm. Det fine ved Schladmings fire tinder er netop variationen. Alle fire bjerge har hver sine egne egenskaber, så om du er mest til brede boulevarder eller hidsige nedfarter, så indfrier Schladming alle ønsker. Her kan du blive klogere på, hvad områdets fire bjerge kan, og hvordan de adskiller sig fra hinanden…

Read More

Topics: Schladming, Østrig

Hvorfor er Nortlander "even better this year"?

Posted by Michael Jensen on 21-08-15 12:51

Nortlander har 3 nye destinationer, 140 nye indkvarteringsmuligheder, 3675 flere flysæder, 2 nye Nortlander hoteller, 3 nye specialture og 4 nye medarbejdere på kontoret til at hjælpe dig.

Så lad mig forklare lidt mere detaljeret hvad du kan forvente den kommende vinter.

Jeg tager løftet og betydningen bag vores motto "Even better this year" meget seriøst.

Hele teamet bag Nortlander har arbejdet ekstra hårdt denne sommer for at kunne opfylde dette løfte, (du troede vel ikke, at vi alle tog af sted på ferie over sommeren?).

Better Than Ever

Du kan forvente større og bedre produkter at vælge imellem, og dette er muligt, uden det indebærer nogen ekstra omkostning for dig.

Read More

Topics: Schladming, Østrig, Nortlander

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og bliv en del af ski-inderkredsen!

Nyeste blogindlæg