nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

En guides guide til din første ferie i Canazei

Udgivet af Cecilie Krogh den 25-05-15 11:45

http://www.nortlander.dk/info/om/Står du over for dit første besøg til Canazei, kan du med fordel glæde dig til at besøge den fantastiske by, der byder på alt det alle kender og elsker Italien for.

Du har måske allerede læst lidt hjemmefra om, at Canazei byder på et af Europas største skiområder, og det siger ikke så lidt. Du kan f.eks. stå på ski et nyt sted hver eneste dag i løbet af ugen.

Vil du gerne have lidt information inden du ankommer, så du er klædt på til at hoppe ud på pisterne med det samme, så kommer der en lille guide med 3 ting, som vi guider mener er rart for dig som gæst at vide.

Canazeis kendetegn: De tre toppe.

Disse tre toppe, de tre søstre, er et af de helt særlige kendetegn for området omkring Canazei.

Sella Ronda – Turen rundt i hele området

En tur hele vejen rundt i alle dalene hernede er en tur rundt på Sella Ronda. Der findes to forskellige ruter, hvoraf den ene er skiltet med orange og den anden grøn.

For at få den bedste dag på ski anbefaler vi altid, at man vælger den orange rute, da den ikke byder på ligeså mange lifter og transportstykker som den grønne gør.

Der er skilte hele vejen rundt så du sagtens kan tage ud og opleve turen for dig selv, men du er og så mere end velkomme til at tilbringe en dag i selskab med os guider og tage turen rundt med os.

Check vores ugeprogram når du ankommer til destinationen og se hvornår vi har “fælles skiløb”.

Sella Ronda

Kommer du til vores fælles skiløb, så lover jeg dig, at du nok skal få set det hele og hørt alle røverhistorierne.

Har du været turen rundt på Sella Ronda og vil du gerne opleve de andre områder som du kommer forbi på turen rundt, kan du altid spørge en af os guider.

Vi vil med glæde hjælpe med information om, hvad der er værd at se og hvordan man nemmest kommer derhen.

Piz Seteur - et stop værd

Har du bevæget dig ud på Sella Ronda, vil du komme forbi Piz Seteur, som bestemt også er et stop værd. Du kan kende det på, at så snart du hopper af liften står der (næsten altid) en masse mennesker ved en lille bar udenfor.

Bag baren står Helmuth, der med et smil vil sørge for du får lidt at drikke.

Og bare rolig, du kan bare bestille på dansk, for Helmuth har boet et par år i Danmark og han ved udmærket godt hvad en varm kakao med fløødeskum er. Derudover er der lækker mad og en masser pladser i solen.

Helmuth elsker at charmere gæster med sit danske.

Helmuth elsker at charmere gæsterne med sit danske.

Transport i byen

Byen er ikke meget større end, at man kan nøjes med at gå rundt.

Syntes du dog det er lidt for langt eller besværligt, kan du købe et buskort for 10€ for en hel uge og benytte dig af både skibusserne og det lille hyggelige tog, der kører rundt gennem hele byen.

Du kan på langt de fleste hoteller købe buskortet i receptionen og ellers på turistkontoret midt i byen.

Jeg håber, at du føler, at du blevet lidt klogere på Canazei og har fået mod på at besøge et af Europas største skiområder.

Skulle du have spørgsmål, inden du bestiller en rejse til Canazei, er du altid velkommen til at kontakte kontoret.

Har du spørgsmål når du er i Canazei, vil vi hellere end gerne hjælpe med at besvare dem.

Vi ses forhåbentlig i Canazei – Hilda, Jakob og Cecilie.

Cecilie Krogh: Nortlander-guide i Canazei 2014/15

Kategorier: Canazei, Italien

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg