nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Zillertal - Guidernes tips - Skiløb og mere til

Udgivet af Michael Kahr Jørgensen den 09-09-19 12:56

Sæt prikken over i’et på din skiferie. 

Hvis du skal sætte prikken over guldkanten på din skiferie, kunne destinationen sagtens være Zillertal i Østrig.

Af: Guiderne i Zillertal - Sæson 2018/2019 

Zillertal er verdens største skidal, og tilbyder 640 kilometer pister, spredt på 4 områder.

Områderne, de mange pistekilometer er fordelt på, er Hochzillertal, Zillertal arena, Mayrhofen og gletcheren Hintertux.

krlighedsliften_i_Zillertal

Skiområdet Zillertal

Gennem hele dalen snor floden, Ziller, sig. Ziller er mest kendt i byen Zell am Ziller, da floden i gamle dagen kunne indespærret byen vinteren over, når der lå meget sne.

Her blev byen som et fængsel, som man ikke kunne komme ud eller ind af. Zell betyder nemlig celle, og Ziller er som tidligere nævnt floden. Så Zell am Ziller betyder derfor cellen ved Ziller.

Skiløb året rundt i Zillertal

Ud over at Zillertal vinteren over er et skiparadis, kan man også om sommeren løbe på ski på Hintertux.

Det er altså ikke kun om vinteren folk strømmer til den store skidal, men over hele sommeren er der fyldt med aktiviteter som mountainbike, hiking og mange andre aktiviteter.

Det betyder også at mange af dalens ekstravagante hoteller ikke kun anvendes om vinteren, men også om sommeren bobler wellness-afdelingerne på de forskellige hoteller.

Mayrhofen-2-1

Hotel Elisabeth i Fügen

Et af hotellerne, som vi i løbet af vores vintersæson har haft kæmpe succes med, er Hotel Elisabeth i Fügen. I år har de stået klar med et helt nyrenoveret wellnessområde i deres kælder. De har både et nyt og lækkert saunaområde og pool, som man helt klart skal tage sig tid til at besøge, hvis man bor på hotellet.

Efter en lang dag på ski, står hotellet også klar med en super lækker 6-retters menu til aftensmad. Der garanteres altså at maden er i særklasse, og at man ikke går sulten fra bordet.

En anden ting hotellet uden tvivl også lægger vægt på, er service og nærvær. Personalet er superflinke og 100% tilstede i deres arbejde, og de interesserer sig for deres gæster, hvilket også kun påvirker oplevelsen positivt.

Her kan du se mere om Hotel Elisabeth i Zillertal.

Hotel Elisabeth

Er du klar til Zillertals skiløb og en skiferie med guldkant?

Find din skiferie til Zillertal

Kategorier: Østrig, Guider, Nortlander, Zillertal, Tips fra guider, guldkant

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg