nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Val Gardena - Guidernes tips til skiløb og mere til

Udgivet af Michael Kahr Jørgensen den 18-11-19 10:31

I hjertet af de italienske Dolomitter finder du byen Val Gardena.

Her bliver du mødt af italiensk charme og naturomgivelser så skønne, at du også finder dem på UNESCOs verdensarvliste.

Som om det ikke er tilstrækkeligt, så er det også her, at du får verdensklasse skiløb.

Af: Guiderne i Val Gardena - Sæson 2018/2019 

Val-Gardena-1

Sellaronda i Val Gardena - Enestående skiløb og smuk by

I Val Gardena i Italien, nærmere bestemt Selva di Val Gardena, er der ikke sparet på hotellerne eller skiområdet. Stort set alle hoteller har egen spa og wellness som nydes i stor stil, efter en lang dags skiløb af de gæster som tager til Dolomitternes perle.

Byen byder udover fine hoteller også på shopping og eminente spisesteder med alt det bedste fra det italienske og østrigske køkken. Byen i sin helhed er charmerende i bedste alpestil!

Det siges at gæster som har boet i området, og kørt igennem Selva di Val Gardena på ski-ruten Sellarondaen – en 42 km. lang ski-rute rundt om Sella-massivet, har valgt at bo i Selva di Val Gardena, året efter, pga. byens charme og standard, som man oplever når man står på ski ned igennem byen på Sellarondaen.

Kom og se for dig selv!

Se skiferien til Val Gardena her

Val_Gardena_WP

Dolomiti Superski - 1.200 km verdensarv

Når man tager til Val Gardena får man liftkort til det kæmpe skiområdet, Dolomiti Superski, som inkluderer 1.200 km. pister.

Man kan derfor udforske nye bakker hver dag i det massive område, som er smukt i sig selv med de mange klipper og bjerge som Dolomitterne består af.

Dolomitterne blev i 2009 sat på UNESCO’s verdensarvsliste, hvilket i den grad kan forstås når man står på toppene og ser de imponerede gamle koralrev stikke op som tårne i hele skiområdet.

I Val Gardena skinner solen 300 dage om året – så husk solcremen! Området er blevet kåret til at lave de bedste piste, med de bedste snekanoner og præpareringer, som står skarpt hver morgen.

Når man bor i Val Gardena er det oplagt at køre en tur i Val Gardena dalen, som byder på intet mindre end World Cup bakken, som Ingmar Stenmark i sin tid har konkurreret på, samt den lange piste, La Longa, der er 10,5 km lang.

Et must når man lægger vejen forbi Italiens fineste lille perle i Dolomitterne.

Dette var vores bedste bud på, hvordan skiferien til Val Gardena bliver ekstra lækker.

Er du klar til en skiferie til Val Gardena?

Se skiferien til Val Gardena her

Kategorier: Italien, Guider, Val Gardena, Tips fra guider, Guldkant

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg