nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Wagrain - Guidernes tips til skiløb og mere til

Udgivet af Michael Kahr Jørgensen den 04-11-19 13:11

Når de fleste skiløbere tænker på Wagrain i Østrig, forbinder de det ofte med et dansker- og børneparadis.

Dette kan destinationen, dog heller ikke løbe fra, men den indeholder også meget mere end det!

Herunder vil os guider give vores bedste på, hvordan du kan give din rejse til Wagrain det ekstra.

Af: Guiderne i Wagrain - Sæson 2018/2019 

Velkommen-til-wagrain

Hvor skal du bo?

Hvis du ønsker en skiferie, hvor du kan lægge hverdagens stress og jag på hylden og blot fokusere på at slappe af, er Sporthotel Wagrain vores bedste bud.

Det 4-stjernede hotel rummer et 1.000 kvm. stort wellness-område med bl.a. pool, boblebad, saunaer, dampbad, infrarød saunakabine, solarium samt mulighed for forskellige krops- og ansigtsbehandlinger, så hotellet giver altså masser af muligheder for at få restitueret efter en krævende skidag.

Hvis dette dog ikke er tilfældet, er der mulighed for at give den gas i hotellets veludstyrede fitnesscenter.

Hotellet tilbyder også halvpension, så man ikke skal bekymre sig om madlavningen, hverken om morgenen eller aftenen. Det eneste du skal gøre, er at sætte dig til bords i hotellets østrigsk inspirerede restaurant og nyde en morgenmad, som har alt hvad hjertet begærer eller den 4-retters aftenmenu.

Køkkenet er også kendt for sin store alsidighed, når det kommer til allergener eller veganske/vegetariske alternativer.

Find din skiferie til Wagrain her

Sporthotel-Wagrain-Wagrain-7

Hvilke pister skal du stå på?

Selvom Wagrains højeste skiløb findes i 2.188 meters højde, betyder det ikke, at man ikke kan få lange nedfarter, som giver godt med syre i lårene.

Et godt bud på en piste der kan dette, er den røde 12’er, som fører ned til Rote Achter gondolen. Hvis du bor tættere på Grafenbergliften end Flying Mozart kan du med fordel tage den imponerende kabinelift G-link, hvor man kan nyde panoramaudsigten udover Wagrains bjerge og by. G-linken ender ved Flying Mozarts mellemstation, som så fører en hele vejen til tops.

Herfra kan man komme direkte ned til den fantastiske piste, som helt sikkert er et besøg værd. Pisten har en super hældning, som gør at man kan få et godt flow i sit skiløb, samtidig med at man har en god fart. Hele vejen ned kan du nyde udsigten til de snebeklædte grantræer, som bidrager til den fantastiske skioplevelse.

Netop disse grantræer er et af de skønne kendetegn ved Wagrain, og bidrager til byens hyggelige stemning. Prøv denne piste, som det første på en solskinsdag, hvis du ønsker en skioplevelse udover det sædvanlige. Der er næsten garanti for at hårene rejser sig...

wagrain1

Hvor skal du spise?

Almmonte Restaurant & Bar ligger i bunden af Wagrains ene hovedlift Flying Mozart, som fører dig over til Flachau-området.

Ligesom resten af byen emmer restauranten af hygge og velvære, men den har dog lige det ekstra ift. byens andre spisemuligheder.

På Almmonte er der kræset for detaljen og de sætter deres eget præg på traditionelle retter. Restaurantens elegante og stilrene indretning bidrager til den mere eksklusive stemning, som går igen både i maden og stedets udtryk.

Køkkenet mestrer ikke kun det salte køkken, men også det søde. Hvis man vil smage den østrigske specialitet “Kaiserschmarren” er Almmonte det helt rigtige sted at gøre det. Dette kan med fordel gøre på en solskinsdag, hvor man samtidig kan nyde alpesolen fra deres skønne solterrasse.

Dette var vores bedste bud på, hvordan du giver skiferie til Wagrain et ekstra pift.

Er du klar til en skiferie til Wagrain?

Find din skiferie til Wagrain her

Kategorier: Østrig, Restauranter, Wagrain, Gourmet, Guider, Wellness, Tips fra guider, guldkant

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg