nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Gourmet Skituren - en lækkerbisken, du aldrig glemmer

Udgivet af Philip Maltby den 12-11-16 14:00

Nortlanders Gourmet skitur og Gourmet ski-festival er nogle af de allermest populære af vores "specialture". Gourmet konceptet krydrer den traditionelle skiferie med kullinariske oplevelser i særklasse og madlavning med Michelin-kokke, hvor DU bliver undervist i køkkenet...

Koncept:

Vi flyver to af landets dygtigste kokke til Alperne for at lave gourmet mad til dig - og i festival ugen også sammen med dig. I køkkenet er bl.a. Michelin-kok Torsten Smith og Thomas Castberg kendt fra 'Masterchef' på TV3:

Thomas_ThorstenThomas Castberg tv. og Torsten Smith th.

På Gourmet ski-turen kan du læne dig tilbage og nyde at få maden serveret. På Gourmet ski-festivallen nøjes kokkene ikke med at lave udsøgt mad til dig og din gruppe - én af dagene i ugen har I nemlig mulighed for selv at deltage i køkkenet, hvor magien sker. Vores top-kompetente kokke vil guide og undervise - og de har helt sikkert et par gode madlavnings-fif i ærmet.

Nortlanders erfarne guider er med på turen fra afrejse til hjemrejse.
Udover mad i verdensklasse byder Gourmet skituren og Gourmet ski-festivallen på mange andre aktiviteter for ægte gourmander.

Fællestræk for Gourmet skituren og Gourmet ski-festivallen:

 • Pistevisning:
  Pistevisning i lokalområdet med guiderne, frokost på udvalgt restaurant på bjerget, afterski med live-musik, 4-retters aftenmenu. Mulighed for massage efter skiløb.
 • Champagnesmagning:
  Frokost på udvalgt restaurant på bjerget, champagnesmagning med sommelier, 4-retters aftenmenu. Mulighed for massage efter skiløb.
 • Gallamiddag - Gourmetmenu:
  Frit skiløb, mulighed for at hjælpe med tilberedning i køkkenet, gourmet-gallamenu. Mulighed for massage efter skiløb.
 • Vinsmagning med fransk ostebord:
  Mulighed for udflugt med guiderne, frokost på udvalgt restaurant på bjerget, vinsmagning med sommelier, 4-retters aftenmenu. Mulighed for massage efter skiløb.

Stemningsbilleder fra sidste års Gourmet skitur i Serre Chevalier:

Kokkene laver mad med gæsterne på hotel Mont ProrelHer bliver deltagerne undervist i den korrekte teknik, til at åbne østers.

Gourmetkokke der underviser gæster i at åbne østers.Hygge med kokkene, der fortæller om tilberedningen af dagens gourmet-menu.

Her er nogle af de mange fordele du får, på hhv. Gourmet skituren og Gourmet ski-festivallen.
Bemærk at decideret kokkeskole og undervisning i køkkenet er forbeholdt ski-festivallen, mens du på skituren slipper for at arbejde med kokkene i køkkenet ;-)

 • Gourmetmenu hele ugen
 • Mulighed for at deltage i madlavningsarrangement
 • Gratis massage (1 i løbet af ugen)
 • Personlige erfarne guider, der følger med fra Danmark
 • Gallamiddag (vi flyver top-kokke fra Danmark til Alperne)
 • Hotel lige ved pist og lift
 • Live musik på hotellet til afterski
 • Sociale arrangementer (så du får mulighed for at lære nye skiløbere at kende)
 • Udflugter til hyggelige hytter på bjerget
 • Vin- og champagnesmagning

Gourmet turen -og festivallen er for dig, der sætter pris på uovertruffen mad,  lækkert skiløb og ikke mindst hyggeligt socialt samvær, med andre voksne deltagere.

Praktisk om Gourmet Turen:

Hvornår?     Uge 2
Hvor?          Serre Chevalier
Hotel?          Mont Prorel

Det charmerende, 3-stjernede Hotel Mont Prorel drives af Nortlander selv, og ligger bare 75 meter fra hovedliften. Se mere om det ny-renoverede hotel her:

Hotel "Nortlander - Mont Prorel"

Praktisk om Gourmet Festivalen:

Hvornår?     Uge 12
Hvor?          Mont Genevre
Hotel?          "Nortlander Le Chalet Blanc"

For foden af Montgenevres pister ligger det smukke Hotel Chalet Blanc, som vi driver med eget personale. Hotellet er med sine 4 stjerner et af Montgenevres absolut bedste og mest luksuriøse hoteller. Se mere om hotellet her:

Hotel "Nortlander Le Chalet Blanc"

Sidste år var både gourmet skituren og skifestivallen udsolgt allerede efter et par minutter - derfor har vi udvidet konceptet, så flere har mulighed for at deltage i år.

Du kan læse meget mere om de to Gourmet arrangementer her:

Gourmet Tur 2017

Gourmet Festival 2017

Kategorier: Serre Chevalier, Gourmet, Gourmet skitur

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

  Nyeste blogindlæg