nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Lær vores nye hotel i Alpendorf at kende

Udgivet af Frederik Juul Leth-Sørensen den 21-06-17 13:17

Til vinter har jeg endnu en østrigsk nyhed, jeg gerne vil dele med dig. På vores nye destination, Alpendorf, åbner vi et hotel med skandinavisk personale.

På hotel Rothirsch, kommer konceptet til at ligne det, som vi har på Nortlanders egne hoteller. Du bliver budt velkommen af smilende skandinavisk personale, vores skandinaviske kokke forkæler dine smagsløg, og du kommer til at bo tæt på pisten.

As simple as that.

Alpendorf ligger intet mindre end 50 minutter fra Salzburg lufthavn og er en del af Salzburger Sportwelt, som alt i alt udgør 350 kilometer piste.

Lyder det som noget for dig - så læs videre.

Rothirsch i Alpendorf

Rothirsch ligner på mange måder Nortlanders egne hoteller, men skiller sig ud på ét helt specielt punkt.

Vi har nemlig tænkt os at holde fokus på de små.

Vi kommer til at køre et børnekoncept med børnepasning inkluderet, hvor der vil være en børneguide, som sørger for at lave sjove arrangementer for de små.

Så, læn du dig bare tilbage og slap af mens børnene leger sammen med andre børn på vores familievenlige Hotel Rothirsch i Alpendorf.

Rothirsch

God mad og afslapning

På Rothirsch i Alpendorf er der halvpension. Udover en fantastisk beliggenhed tæt pisten, står de skandinaviske kokke klar, både om morgenen med en lækker og sund morgenbuffet, hvor der både er lækkerier til børn og voksne.

Om aftenen gøres der klar med en 3-retters menu, som er sat sammen af varieret og nærende kost. Til de små, vil der være en børnemenu.

Rothirsch_spisesal

På Rothirsch får du tilmed rig mulighed for at slappe af efter en lang dag på ski. Hotellet er udstyret med to saunaer og et dampbad til fri afbenyttelse. Og imens, du slapper af til den helt store guldmedalje, kan børnene boltre sig og møde nye legekammarater i det store legerum!

Lidt om destinationen

Alpendorf er et stille og roligt sted, hvor hyggen er i højsædet. Selve byen er sammensat af et ydmygt udvalg af nogle få hoteller, restauranter, afterski-steder og et supermarked.

Skiområdet Alpendorf, foruden Salzburger Sportwelt, består af 44 lifte og gondoler, som transportere dig rundt på i alt 120 kilometers nypræparerede pister.

Du finder alt lige fra blå, brede og børnevenlige pister til sorte, røde og udfordrende nedfarter, hvor dine lårmuskler virkelig kommer på arbejde.

Så hvis du leder efter et fedt skisportsted med ufordringer for voksne og diverse aktiviteter til de små, så velkommen til Rothirsch i Alpendorf!

Venlig hilsen
Michael Jensen
Skientusiast siden 1983

Kategorier: Østrig, Alpendorf

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg