nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Montgenèvre: Flere store områder - på ét liftkort!

Udgivet af Julie Hylleberg den 19-09-16 10:00

Hvis din næste skiferie går til Montgenèvre, har du adgang til hele tre fantastiske skiområder som strækker sig over hhv. Frankrig og Italien. Montgenèvre er i sig selv en lille perle, og her har du samtidig adgang til en række helt fantastiske områder...

Montgenèvre

I Montgenèvre-området kan du krydse den fransk-italienske grænse på dine ski, efterhånden som pisterne udfolder sig for dine fødder. Med udgangspunkt i Montgenèvre ligger grænsen akkurat udenfor byen, og på den anden side lander du i den hyggelige, italienske by ‘Claviere’.

Claviere

...er et relativt lille ski-område, som bærer præg af de mange hyggelige restauranter og pister som sjældent er overrendt. Claviere er klart et besøg værd på din skiferie i Montgenèvre og området er en del af ‘Mont Della Luna’ området, som liftkortet dækker. Pisterne i Claviere er primært røde, men i den “lyserøde” ende af farveskalaen da de fleste er korte og har jævninger, som giver muligheder for små pauser i nedstigningen.

I alt byder Claviere på 15 pister hvoraf fire er blå, 2 er sorte og resten er (lyse)røde.
Claviere er bestemt også et besøg værd med henblik på en lækker frokost. Især restaurant ‘Mont Soleil’ kan varmt anbefales.

sestriere-21Stoliften op til grænsen mellem Frankrig – Italien, Montgenèvre – Claviere

Også OL-byen Sestriere ligger i forlængelse af Montgenèvre - og hvem vil ikke gerne prøve at overvinde OL- styrtløbs-løjpen?

Heldagsudflugt til Sestriere

Hvis du vil stå på ski fra Montgenèvre til Sestriere bør du planlægge en heldagsudflugt. Turen fra Montgenèvre til OL-byen udgøres primært af lifter og transport-stykker - udflugten tager ca. to timer. Turen går gennem tre italienske byer - Claviere, Cesana og Sansicario, som sammen med Sauze D’oulx udgør det store ‘Via Lattea’-område.

Både Sauze D’Oulx og Sestriere er store Nortlander destinationer, som uden tvivl fortjener et heldags-besøg på din skiferie i Montgenèvre. Dit liftkort i Montgenèvre inkluderer én gratis dag til Via Lattea området, og på den måde har du rent faktisk mulighed for at udforske tre forskellige Nortlander destinationer på din ferie i Montgenèvre.

Montgenèvre er simpelthen en perle, og den unikke placering giver dig mulighed for at udforske omkringliggende områder, som ingen anden destination...

Se mere om Nortlanders mange muligheder for skiferie i Montgenèvre

Prøv en dag i Serre Chevalier

Udover Via Lattea området har du i Montgenèvre det lækre skisportssted Serre Chevalier blot 20 minutter væk, i bil/bus.

Serre Chevalier er også en selvstændig Nortlander-destination. Området er spækket med hyggelige restauranter, og har et virkelig velfungerende liftsystem. Serre Chevalier er et stort område med et væld af forskellige pister, velegnet for både børn, begyndere og øvede skiløbere.

Hvis du vælger Montgenèvre som din næste ski-destination, er du garanteret et kæmpe, alsidigt område med masser af variation. Du har ideelle muligheder for at udforske nye pister og krydse landegrænser på ski, og hvis det hele bliver for uoverskueligt, kan du altid søge tilbage mod den lille perle Montgenèvre.

Pistekort_over_Mont_Della_Luna

Pistekort over Mont Della Luna

I øjeblikket har Nortlander tilbud på skiferie i Montgenèvre i uge 2, med indkvartering på det lækre "Nortlander Chalet Etoile des Neiges" (3 stjerner). Se tilbud her

Julie Hylleberg
Nortlander guide i Montgenèvre 2015/16

Læs relaterede blogindlæg:

 

Kategorier: Montgenevre

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg