nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Nyt hotel i Frankrig

Udgivet af Frederik Juul Leth-Sørensen den 16-06-17 14:13

Kender du Courchevel?

Til den kommende vintersæson, har jeg fornøjelsen af at præsentere Les Ancoulies i Courchevel som endnu en tilføjelse til vores destinations- og hotelregi i de Franske Alper.

Hos Nortlander, vil vi så gerne give dig den drømmerejse du fortjener.

Derfor har vi sørget for, at konceptet på Les Ancolies er det samme som på Nortlanders egne hoteller: smilende skandinavisk personale, fantastisk mad og beliggenhed tæt på skiområdet.

Courchevel er en del af de tre dale, som er verdens største sammenhængende skiområde. Hvis det ikke er grund nok til at tage på skiferie og bo på Les Ancoulies, så læs med her!

Les Ancolies i Courchevel

Forestil dig, at du har haft en lang rejse, enten i bil eller fly. Ryggen driller, højre ben sover og far har snorket hele vejen.

Du stiger nu ud af bilen og bliver budt velkommen af smilende skandinavisk personale, som hjælper dig med, hvad du måtte have brug for. De ved, hvor træt og sulten man bliver af en lang rejse, så de har sørget for at der er lidt til ganen, når du kommer frem.

Ikke dumt vel?

Les Ancoulies 1

Når nu vi er ved maden, er det værd at fortælle, at du på Les Ancoulies får halvpension. Vores skandinaviske kokke har sammensat en menu, som jeg er sikker på passer lige til dine behov.

Til aftensmad laver vores kokke en dejlig og velsmagende 3-retters menu. Hvis du har børn med, så frygt ej - vi har nemlig haft børn med i tankerne og lavet vores egen menu til dem.

Om morgenen, vågner du op til intet mindre end en lækker morgenmadsbuffet med alt det, som vores skandinaviske smagsløg har brug for, inden en lang dag på pisterne.

Les Ancolies_breakfast
Les Ancoulies er bygget i klassisk stil med sten og tre og har en fed terrasse, hvor du kan sætte dig ud og nyde solen.

Hvis vejret er mindre godt, kan du sætte dig ind i loungeområdet foran den åbne pejs og skrue op for hyggen.

Les Ancolies_pejs

Lidt om Courchevel

Courchevel er rangeret som et af Alpernes mest eksklusive skiområder, som byder på alt lige fra luksus og gode madoplevelser til skiløb i verdensklasse.

Hvis du bor på Les Ancoulies, har du ikke længere end ca. 200 meter til pisterne og 250 meter til centrum.

Courchevel_sne

Når det kommer til skiløbet, er der noget for både børn og voksne, uerfarne og erfarne skiløbere. Selve skiområdet er sammensat af 19 grønne, 19 blå, 34 røde og 8 sorte pister som er fordelt på i alt 150 kilometers piste.

Der er ikke andet for nu end at glæde sig til det bliver vinter.

 

Vi ses i Courchevel!

Venlig hilsen
Michael Jensen, Skientusiast siden 1983
Nortlander Ski-Tours

Kategorier: Courchevel

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg