nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Information om brand i Val d'Isère

Udgivet af Michael Jensen den 10-02-14 15:58

Alle Nortlanders gæster er i god behold...

Servicenummer til Val d'Isère: 0033 7 60 79 71 30

11:15 - 12 Februar 2014

Her kommer en sidste update fra Val d'Isère samt lidt billeder.

De franske myndigheder har netop godkendt samtlige af Nortlanders lejligheder i Jardin de la Balme til at kunne genoptage deres funktion allerede fra lørdag d. 15 februar, således at Nortlanders gæster fra uge 8 IKKE vil være berørt.

Val d'Isère som by har været til stor hjælp under situationen, hvor vi i tæt samarbejde med konferencecenteret, skibusser og de lokale myndigheder har gjort alt vi kunne for at episoden ikke skulle være til gene resten af ferien.

Nortlanders gæster blev genhuset rundt omkring i byen på hoteller og lejligheder efter de grupperinger som de havde booket hjemmefra.

Transporten foregik i Nortlanders egne biler samt ekstra indsatte skibusser. Alle gæster kan naturligvis forblive på/i deres nye hoteller og lejligheder ugen ud.

Nogle af indkvarteringerne er: Les Lauze, Kandahar, Five Brothers, Le Christiania, Avenue Lodge, Barmes de l´ours, Aigle det Neiges, Savoy, m.fl. samt lejligheder i bydelen La Daile.

Maison de Val, som blev brugt som opholds -og mødested for de evakuerede gæster. Nortlanders guider og repræsentanter holder en briefing af situationen hvor der blev sørget for forplejning til alle gæster umiddelbart efter brandens opståen.

Briefing

Alle berørte gæster har adgang til den gratis buffet og drikkevarer på Club de Sport. Servering samt tilberedning af mad bliver gjort af lokale franskmænd som ganske gratis har tilbudt deres hjælp, hvilket vi er utrolig glade for.

Aftensmad(1)

Aftensmad

17:01 - 11 Februar 2014

Situationen i Val d'Isère: Der er lige nu blevet sendt SMS ud til alle de gæster, som grundet branden i går er blevet genhuset. Hvis de ikke fik alle deres ting med dem i går, så har de fra klokken 17-18 mulighed for at komme ind i Jardin de la Balme, hvor de kan få hentet deres ejendele.

Derudover, har vi fået endelig bekræftelse på, at det er muligt for gæsterne (som før boede på Jardin de la Balme) at komme til aftenspisning hver aften resten af ugen. Dette foregår fra klokken 19.00 - 20.30 i bygningen, hvor gæsterne hentede deres armbånd til Frostgun.

Vi er klar over, at ikke alle har fået den skiferie, som de måske havde regnet med, men guiderne er lige nu i fuld gang med at få opfyldt gæsternes individuelle behov - herefter skulle vi gerne få nogle gode dage sammen under Frostgunfestivalen.

 

11:09 - 11 Februar 2014

Update: I går aftes omkring klokken 23, fik vi endeligt bekræftet, at alle berørte gæster var blevet indkvarteret på hoteller rundt om i Val d'Isère. Vi er klar over, at der naturligvis er en del gæster, som stadig er meget berørte af situationen. Vi vil derfor gerne understrege, at vores vigtigste mission i går var at sørge for, at alle gæster fik tag over hovedet for natten.

Vi har igennem hele forløbet været i kontakt med myndighederne i Val d'Isère, som har ydet en enorm hjælp, således at vi i går kunne få indkvarteret samtlige gæster på hoteller af tre, fire og femstjernede standard. I dag arbejder samtlige af vores repræsentanter og guider i byen på at komme rundt til de berørte, så vi kan få afdækket den enkelte gæsts behov for hjælp.

Derudover, blev der i går oprettet et ekstraordinært servicenummer samt et servicekontor i byen - disse instanser vil fortsat være i brug dagen i dag, hvor man kan henvende sig med spørgsmål og problemer. Vi vil dog gøre opmærksom på, at der kan være en del ventetid på servicetelefonen - 0033 7 60 79 71 30.

Der har været en del spørgsmål angående mad, da en del af vores gæster er blevet flyttet fra lejligheder til hoteller, hvor det ikke på samme måde er muligt at stå for egen madlavning. Til de spørgsmål, kan jeg svare, at vi lige nu er i gang med undersøge muligheden for at oprette spisesteder eller på anden måde afhjæpe madsituationen.

For at afhjælpe trafikken på vores telefoner, er du/I meget velkomne til at stille spørgsmål her på siden, hvor vi har en medarbejder siddende til at besvare samtlige spørgsmål.

Vi takker for jeres forståelse og understreger, at lige nu er vores højeste prioritet, at sørge for, at de berørte gæster får den bedst mulige skiferie.

 

17:46 - 10 Februar 2014

De første gæster har nu fået lov til at hente deres ting fra Jardin de la Balme og tage dem med sig. Det vil først være muligt for de sidste gæster at hente deres ting imorgen. Alle gæster bliver genhuset for natten.

 

17:09 - 10 Februar 2014

Til bekymrede forældre: vi har oprettet en ekstraordinær servicetelefon i Val d'Isère, hvor I kan komme i kontakt med vores folk på stedet i tilfælde af, at I ikke kan komme i kontakt med jeres barn.

0033 7 60 79 71 30

 

16:43 - 10 Februar 2014

Update: Brandmyndighederne i Val d'Isere har nu meldt ud, at branden er under kontrol, og at der som udgangspunkt ikke bliver tale om brand- eller vandskader i komplekset, hvor Nortlanders gæster bor (Jardin de la Balme). Der vil dog, af hensyn til røg, blive sørget for genhusning i Val d'Isere natten over.

Lige nu befinder gæsterne sig i det lokale sportscenter, hvor der vil blive serveret mad og drikke.

De skoler som er berørte:

  • Ordrup
  • Rysensteen
  • Øregaard
  • Virum

Det vil, når myndigheder giver tilladelse, være muligt for gæsterne at hente deres ejendele.

 

16:16 - 10 Februar 2014

Vi kan bekræfte, at der er tale om gæster fra Ordrup Gymnasium, som bor i den tilstødende bygning. De gæster, som er berørt af branden, er nu samlet i det lokale sportscenter, hvor de løbende bliver opdateret. Hvis det viser sig, at gæsterne ikke kan vende tilbage til deres lejligheder, vil vi stå for anden indkvartering.

 

15:56 - 10 Februar 2014

Alle Nortlanders gæster er i god behold.

Vi kan hermed bekræfte, at der i dag opstod brand i en tilstødende bygning til et af vores lejlighedskomplekser i Val d’Isere (Jardin de la Balme). Der er altså ikke brand i vores lejligheder. Der er foretaget en evakuering af lejlighederne og brandvæsenet er i gang med at bekæmpe branden.

De franske myndigheder samt vores repræsentanter og guider er på stedet, hvor de løbende holder vores gæster orienteret. Alle vores gæster i Jardin de la Balme er blevet kontaktet og herefter registreret, hvorfor vi nu kan bekræfte at alle Nortlanders gæster er i god behold.

 

Kategorier: Val d'Isere, Frankrig

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg