nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

The Red Frog - lokal-pub-hygge i Les Deux Alpes

Udgivet af Michael Jensen den 13-02-14 12:00

Kan du lide engelske pubs?

Hvis du kunne tænke dig at mixe engelske pubs med skiløb, så er du i sikre hænder i Les Deux Alpes. Her finder du, efter min mening, den bedste lokale pub i bjergene, og jeg anbefaler kraftigt, at du prøver den, hvis du overvejer at besøge Les Deux Alpes.

Velkommen til The Red Frog pub i Les Deux Alpes!

Mød Cat fra Manchester

Gæster kommer til The Red Frog af alle mulige forskellige årsager – morgenmad, øl, sport, internet (de har computere bagved med fuldt ud virkende Wi-fi). Du vil finde din egen grund til at vende tilbage.

Men tag ikke mit ord for det...

Her er Steve fra England, som taler om, hvorfor han kommer tilbage hver dag på sin ferie, og hvordan han vil komme tilbage til Les Deux Alpes i fremtiden.

Du kan ikke være på The Red Frog i mere end et par minutter uden at møde Anthony

Han kommer oprindeligt fra Paris, men har fundet sit kald i Alperne, så i dag er han den fyr bag baren, som holder mennesker, som Steve, glade dag efter dag.

Der er alle mulige former for After-ski, som venter på dig i Les Deux Alpes. Men jeg tror, at "The Red Frog" vil være én af de oplevelser, som gør din skiferie uforglemmelig.

Vi ses dernede!

- Nortlanders reportere, Bri og Niklas, fra World’s Best Snow Job

Kategorier: Apres-ski, Les Deux Alpes, Frankrig

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg