nortlander_skier_1600x992

Nortlander blog

Hvor meget du sparer er op til dig

Udgivet af Michael Jensen den 13-03-15 09:41

Der er bare 15 dage til påskeugen starter, og det er desværre den sidste, rigtig gode uge at stå på ski i i denne sæson.

Fra nu til påskeugen har jeg alt i alt 102 flysæder på 7 forskellige fly fra Billund og København til vores snesikre destinationer i de franske alper.

De fleste sæder (72 af dem) kan du booke i påskeugen (uge 14), hvor du netop har mulighed for at få en hel uges skiferie og kun skulle tage et par dage fri fra arbejde.

Længere nede i mailen vil jeg sætte en lille leg i gang, hvor du kan få fingrene i nogle af disse 72 flysæder for en slik.

(Det drejer sig om den 28. marts til 4. april, hvis du ligesom jeg ikke regner i uger).

Men du skal som sagt ikke betale fuld pris.

Så her får du sæsonen 2014/15s sidste, vilde tilbud...

Fra nu af og til 17. marts får du 1.000kr rabat på vores påsketure til et af vores 3* Nortlander-hoteller i Serre Chevalier & Alpe d'Huez eller vores flagskib af et 4* hotel i Montgenèvre.

Alt du behøver er at bruge denne rabatkode, når du booker din rejse: COUNTDOWN

Hvor meget du sparer er op til dig

Nu til den sjove del:

Den 18. marts reducerer jeg rabatten til 900kr, den 19. marts falder den til 800kr, den 20. marts falder den til 700kr, den 21. marts falder den til 600kr... osv.

Sådan bliver det ved til den 27. marts, hvor rabatten er lig 0 kroner. Ingenting. Slut.

Altså for hver dag der går, falder rabatten med 100kr, så jo før du booker jo mere sparer du (og jo flere muligheder har du, når du kigger rejserne igennem på websitet).

For god ordens skyld er jeg nødt til at pointere, at jeg har kun de her 72 flysæder, så når de er væk, så er legen slut.

Jeg skal ikke kunne gøre mig klog på, hvor godt et tilbud det her egentlig er, men det kan være, at jeg slet ikke får nedtællingen skudt i gang.

Hvis vi når til den 18. marts, og alle 72 flysæder er revet væk, så har jeg faktisk ikke mere at sælge til dig.

Så hvis du vil undgå at blive skuffet, så anbefaler jeg dig at hoppe ud i det med det samme.

Du kan enten booke online (nemmest), via telefonen 70 10 50 95 (hurtigst) eller ved mail nortlander@nortlander.dk.

Hvis du vælger at besvare denne mail, så ta' gerne et kig på vores website først, så du allerede har gjort dig nogle tanker om, hvad du kunne tænke dig - det vil gør det meget nemmere for os at give dig den helt rigtige hjælp.

TIP: Ta' også et kig på hvad der er inkluderet i de allerede nedsatte priser. Du får liftkort, fly, transfer til døren af dit hotel, 4 lækre retter til aftensmad samt velsmagende morgenmad hver morgen, hvilket betyder, at du ikke skal ud at bruge en masse penge på mad.

Med venlig hilsen

MJ_Signature

Michael Jensen, Direktør
Nortlander Ski-Tours

P.S. Sneen er stadig rigtig god i Alperne. Den er lidt slushy i bunden om eftermiddagen, men solen står højt og det er nu, at de der solstole ved pisterne skal udnyttes - hvis du da er til den slags.

P.P.S. Ha' in mente, at din rabatkode kun gælder nye bookinger med fly til et af de førnævnte 3 Nortlander-hoteller, og rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Sidst men ikke mindst - rabatkoden gælder per booking og ikke per person.

Kategorier: Alpe d'Huez, Serre Chevalier, Tilbud, Montgenevre

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til info@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg