Banner Picture

Nortlander blog

Blacksnow – går den ekstra mil for kunderne

Udgivet af Louise Dohn den 26-10-14 21:49

Vinteren nærmer sig med hastige skridt!

Det lyder måske som en halvbrugt floskel, men den er god nok. Vi har sat urene en time tilbage og sneen falder allerede over Alpernes skiområder.

Derfor er det også ved at være tid til at gennemgå, om du har alt det nødvendige tøj og udstyr til årets skiferie. Men hvordan ved man, om man har sørget for det rigtige tøj og udstyr?

I forbindelse med, at jeg selv lige er gået igennem hele inventarlisten til årets første skiferie, tog jeg en snak med Christian Harboe, som til dagligt driver skibutikken 'Blacksnow'.

'Tillidsfulde' og ’super kundeservice’ er begreber, som går igen på Trustpilot. Men hvem er de så, de her drenge bag den tillidsfulde og populære forretning? Og hvilke gode råd kan de give dig som læser?

Det satte jeg mig for at finde ud af...

Læs mere

Kategorier: Interview

Nortlanders skiblog

Skiferie, need-to-knows og gode råd

Her på bloggen finder du alt lige fra tips og gode råd, guides til forskellige destinationer, billigste afterskisteder, snestatistikker... Med andre ord finder du alt det, du har brug for at vide før, under og efter din skiferie.

Har du en god idé til et emne eller tema, så send en mail til nortlander@nortlander.dk - Så gør vi, hvad vi kan for at leve op til dine ønsker. 

God læselyst! 

    Nyeste blogindlæg